Sprawdź:
Witam,
W tym dzienniku chcę przedstawić wam moje zmagania z ruletką. Przed startem opracowywałem bardzo długo strategię, która by pozwoliła przynosić zysk (miejmy nadzieję). Kwota którą będę stosował to stała kwota 360 zł. Będzie ona na koncie, a będzie wypłacany tylko zysk. Jest to kwota dopasowana odpowiednio do mojej strategii. Oczywiście cała kwota może być nieodwracalnie stracona, jak to hazard, więc od razu mówię nie należy mnie naśladować!
Ja stosuje odpowiednią strategię, stawkowanie oraz system wypłacania aby zabezpieczyć się przed stratami. Kwota 360 zł nie wpływa kompletnie na mój budżet. Stała stawka bo nie wykluczam wtopy, wręcz jestem pewien, że będą ona, ale z moich obserwacji wynika, że będę już znacznie na plusie. Będę grał w kasynie gdzie jest live by chronić się przed ustawionym softem. Grać zamierzam w dni pn-pt ponieważ w sob-niedz zauważyłem bardzo mocne zawirowania, które odbiegają od powiedzmy "statystyk".
Co do dziennego zysku nie wiem ile on będzie wynosił, nie ustawiam żadnej poprzeczki, ale w dzienniku wszystko napiszę. Czy jak będę miał stały zysk zwiększę stawkę? Nie stawka zawsze będzie taka sama z pewnych względów, które może wam potem zdradzę.
Co zrobisz jak będzie fail w 1-2 dzień?
Nic, wiem jakie jest ryzyko i że dziennik może być bardzo krótki
Kiedy start?
Dokładnie jeszcze nie wiem, chodź mam wszystko już dopracowane, chcę jeszcze raz przeglądnąć wszystko czy czegoś nie ominąłem. Myślę, że do w przeciągu paru dni, a może nawet uda się jutro.
Jak macie jakieś pytania pisać śmiało, postaram się odpowiedzieć.