Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie, będzie trochę to taki dziennik motywacyjny dla mnie. Od 6 maja mam partnerstwo z youtube, więc mogę już na nim zarabiać. Mój kanał to typowa masówka, wrzucam masę klipów licząc, że któryś z tych filmów stanie się viralem. W tym dzienniku będę dawał posty raz na tydzień, z podsumowaniem ile zarobiłem, ile dostałem wyświetleń i ile wypuściłem filmików. Na chwilę obecną mam zaledwie 80-140 wyświetleń dziennie, w pierwszy dzień z adsense zarobiłem tylko 0,13 zł, ale nie łamie się i nagrywam dalej
(08-05-2021 15:15)shf napisał(a): Ile subów ma kanał ? Jak z prawami autorskimi ?
Nie łamię praw autorskich, mam 5000 subów, większość są to martwe suby, bo nabił je w większości filmik z 2014 roku, ktorego już nie ma na kanale. Subskrypcje przy tym co tworzę nie są tak ważne.
(08-05-2021 15:46)shf napisał(a): Kumam, w takim razie powodzenia. Też myślałem, żeby gówno kanał założyć i żeby w viral coś wpadło
Poszedł repucik za szybką odp!
Warto, w mojej niszy najwięcej wyświetleń ( ok. 100 milionów miesięcznie) ma koleś nagrywający to samo co ja, próg wejścia tu nie jest jakiś duży, trzeba tylko poświęcić trochę czasu i liczyć na łut szczęścia.