Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Projekt wspiera Binance. Do zdobycia 500 tokenów SFP +25 SFP za polecenie. Zadania są w zakładce Claim free token. Za pobranie apki, utworzenie portfela (software wallet) i wpisanie refferal code 35 SFP. Kod wpisujemy w 'Join SafePal Refferal Program' a następnie 'I'm invited'.
Mój refferal code MTRD5Z. Cena tokenu na dzień dzisiejszy jest nieznana.
Ja w aplikacji mam 25 A nie 35 SFP do tego mam jakiś wymóg lajkowania tweetera, telegrama i czegoś tam jeszcze, gdzie po zrobieniu tego, nadal pokazuje mi się ten sam komunikat i nie mogę nic zrobić.
(01-01-2021 14:15)Domel32 napisał(a): Odebrałeś 10 SFP za pobranie apki?
Nie dostałem żadnego tokena, cokolwiek bym chciał zrobić to wyskakuje mi okienko, że muszę zaobserwować tweetera i telegrama.
Z tego co na telegramie widzę to setki osób takie same zdjęcia wysyła. Napisali na tweeterze, że dużo oszustów jest, zakłada konta po kilka razy, nie wiem może to coś w związku Z tym, jednak nawet po zrobieniu tego nadal się ten komunikat pokazuje.
(01-01-2021 14:52)Domel32 napisał(a): No to nie wiem o co chodzi, powinieneś mieć 35 SFP za pobranie aplikacji i wpisanie kodu. A refferal code wpisywałeś?
No to o tym właśnie mówię, przy próbie wpisania kodu, wyskakuje okno że trzeba zaobserwować, a po jego zrobieniu nic się nie dzieje i nadal wyskakuje.
Edit . Z tego co widzę, to już całkiem w aplikacji zginęła połowa zadań w tym te za polecenia.