Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
O aplikacji: Crypto.com to aplikacja, dzięki której możemy zakupić, przechowywać oraz przesyłać kryptowaluty. W swojej ofercie posiadają kartę płatniczą, która daje nam cashback oraz inne benefity gdy jej używamy.
Bonus: 25$ od Crypto.com + 15$ ode mnie = 40$
Czego oczekuję: 1. Założenie konta z mojego linku i zweryfikowanie tożsamości.
2. Zamówienie czerwonej karty Ruby Steel, co wiąże się z zakupem 2500 tokenów CRO oraz ich zamrożeniem na okres 6 miesięcy i potwierdzeniem swojego miejsca zamieszkania dokumentem.
Kiedy wypłacę bonus? 1. Bonus 25$ od Crypto.com + 15$ ode mnie otrzymujesz od razu po rozpoczęciu zamrożenia tokenów CRO. Nie musisz czekać 6 miesięcy i te środki są od razu do Twojej dyspozycji.
2. Twoje zamrożone 2500 tokenów CRO odblokuje się po 6 miesiącach i wtedy możesz je wypłacić lub ponownie zamrozić.
NAPISZ KOMENTARZ A WYŚLĘ CI DOKŁADNĄ INSTRUKCJĘ W WIADOMOŚCI PRYWATNEJ