Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu : PaysafeCard za 30 i 50 zł 2.Opis przedmiotu : Dwa kody prezentowe chętnie wymieniłbym na gotówkę
4.Kontakt : Zapraszam na priv. 5.Cena : 30 zł PSC za 22 zł, 50 zł PSC za 36 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Tylko Revolut, gdyż zależy mi na szybkiej kasie stąd dobra cena za PSC.
RE: Paysafe Card sprzedam za 30 i 50 zł ~70% wartości
Takie aktualne, że kupiłem od niego około południa, bo pilnie potrzebował kasy. Do teraz nie ma kodu, zero kontaktu i jeszcze bezczelnie napisał mi "za 15 min wyślę", czekałem 40 minut i cisza do teraz, od kilku godzin.
Widzę, że użytkownik jest teraz na forum. Czekam na towar lub zwrot płatności z kosztami, a nie kolejne olewanie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2020 16:50 przez mrpabl058.)
Przepraszam uprzejmie za niewielki spam, ale to jest niepoważne. Gość koło 12 napisał, że kasa doszła (na konto bankowe całe szczęście, więc dane mamy) i za 15 minut będzie w domu i podeśle kody. Dalej cisza, zero odzewu tutaj i na mailu, pieniędzy nie ma, kodów nie ma, czas zmarnowany.
Wiesz jak to będzie ? gość się odezwie / przeprosi kasę odda, tylko nie wiadomo kiedy ale co wypił to wypił 50% diiilli tak się tu kończy Chlanie ważniejsze niż tam jakieś kody : Ale ciulowo że przez takich zamraża się gotówkę...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2020 20:03 przez aron-baron.)