Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
TRADING212 23-101 zł Refbacku + DO 100 EURO z serwisu !
Sprawdź:
Jak dobrze wiecie serwis TRADING212 za rejestrację i weryfikację konta + wpłatę 5 zł oferuje bonus w postaci akcji do 100 euro. Możecie dostać akcje Forda za ~9$, AMD za ~50$ lub wiele wiele innych. Za rejestrację z mojego reflinka dorzucam bonus od siebie w wysokości 23 zł.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu, prowadzę akcje refbackowe w tego typu akcjach od lipca 2019 i wszyscy użytkownicy którzy z tego korzystali byli zadowoleni, a było ich sporo
W celu weryfikacji podajesz mi dokładną datę otrzymania bonusu (wyświetli Ci się w powiadomieniu), jeżeli z Twojej rejestracji otrzymam akcje AMD lub jakąś inną wartą 49$+ to oferuję Ci nie 23 zł, a aż 101 zł refbacku !
EDIT 18.11.2021 PROMOCJA ZNÓW DOSTĘPNA, MAM KILKANAŚCIE WOLNYCH MIEJSC TAKŻE ZAPRASZAM DO KONTAKTU ! Proszę tylko zdecydowane osoby by nie marnować miejsc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2021 15:43 przez Boniekk.)