Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
altcoinfantasy.com Zarób na darmowym trejdowaniu kryptowaluta » 10 $ na coinbase za darmo, Czy też zwierzak kryptokitty

Autor Wiadomość
Exclamation altcoinfantasy.com Zarób na darmowym trejdowaniu kryptowaluta
Sprawdź:
https://altcoinfantasy.com/?r=Hinderingfeijoa ( Refback 50 %, prywatne wsparcie impreza )

https://altcoinfantasy.com/dashboard ( Nic nie dostaniesz facepalm )

[Obrazek: zarab.png]

Jak umiesz trejdować w sposób binarny kryptowalutami, znasz się na giełdzie, czy też kompletnie nic niewiesz to ta strona jest dla ciebie! bo można tu zgarnąć prawdziwą gotówkę ... i to kompletnie za darmo!

Pff pare groszy ... nie warto, a zobaczcie na nagrody, jak za darmo to tylko brać! Ja zbieram na 10 $ coinbase <3 i niedługo będę miał Smile

[Obrazek: nagroda.png]
[Obrazek: nagroda2.png]
[Obrazek: pazx.png]

Jak zdobywać ACF ?

Nietrzeba tylko trejdować Wink [Obrazek: pzja.png]

Odnośnie trejdowania, tak są na stronie bitcoiny ;D [Obrazek: npaz.png]
Wbijamy w powiedzmy " Constest na 100 osób za np. 500 ACF ". Zwycięzców wtedy jest zazwyczaj 50. Jak zajmiesz powiedzmy 1 - 3 miejsca to możesz zdobyć 10k ACF , 2 miejsce 7500 ACF , 3 miejsce 5000 ACF , a pozostałe do 50 będą miały powiedzmy 600 ACF, czyli cała 50 osób zyska na 100.
Na stronie też są " contesty ", w których najwięksi przegrani zgarniają nagrody a ci co zarobią, tracą więc polecam Wink

Pamiętajcie : Czasami nawet osoby nieogarniające tego, mogą zająć 8 miejsce na 100 osób ( pozdrawiam ;D ).
Wątek zaaktualizowany bo był słaby, a strona po dłuższej mojej obserwacji jest bardzo ale to bardzo interesująca.
altcoinfantasy.com Trejduj za darmo kryptowalutami i zarabiaj
Chcesz wyjaśnienie za reput czyli nie wiesz co polecasz a na mnie zarobisz z refa
Dobre Wink

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
RE: altcoinfantasy.com Trejduj za darmo kryptowalutami i zarabiaj
@pajel9506 już wyjaśniłem ogólne działanie strony, reput dla osoby, która bardziej się rozpisze ;D Pozdrawiam Lol
RE: altcoinfantasy.com Trejduj za darmo kryptowalutami i zarabiaj
Wątek zaaktualizowany <3 Dostałem chęci do pracy, może ktoś się jeszcze zainteresuje Smile
RE: altcoinfantasy.com Zarób na darmowym trejdowaniu kryptowaluta
[Obrazek: new-reward.png]

Nowa nagroda <3 Jak wypłacą mi to dam screena Smile

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 24-12-2018 23:32 ponieważ:

Post pod swoim postem w czasie krótszym niż 7 dni / nieregulaminowe podbicie tematu. +20%
Korzystaj z opcji edytuj, jeśli chcesz dodać coś szybciej.

Strona cały czas się rozwija, polecam obeznać się z tematem!
Zarejestrowałem się z refa.Strona ciekawa owszem Smile

Ski_drow, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
Update! Zasięgi strony się powiększają, jeżeli pobierzesz ich aplikację na telefon to dostaniesz ładną sumę punktów, a teraz najlepsza część, codziennie możesz zdobyć do 500 ACF za oglądanie reklam na telefonie! Reklamy są max do 30 sekund, w każdym razie czasami nawet za 15 sekundowe możemy dostać 150 punktów, max liczba punktów z oglądania reklam na dzień wynosi 500 ACF. Osobiście polecam stronę!
Wkrótce umieszczę dowód wypłaty. Zachęcam do skorzystania z strony.
od grudnia zbierałeś na ta wypłatę?

https://app.getgrass.io/register/?referr...yr8iLERdTK
Odpowiedz