(30-10-2018 21:13)Moyzesh napisał(a): Ma 120 dosyć wartościowych filmów i 2k subskrypcji. Sam oceń czy to dużo 
Podobno powinniśmy się cieszyć od każdego, jednego zasubskrybowanego widza, ale teraz już wiem, że te subskrypcje g*wno znaczą.
Mój kanał nie stoi w miejscu. On ciągle "porusza" się do przodu, ale minimalnie. I to jest najgorsze. To znaczy, może nie na początku, ale gdy prowadzisz kanał od roku/półtora to możesz już mieć pewne wątpliwości czy ten project, aby na pewno się uda.
A patrząc tak z mojej perspektywy (w sensie okiem widza) widzę to troszkę inaczej
Nie subskrybuję tak jak większość ludzików, po 100/200/300 kanałów na raz, ale mam listę 15 takich kanałów, które subskrybuję już od dłuższego czasu, dzięki czemu zakładka subskrypcji nie jest u mnie zasyfiona 1000-mi filmów.
Ale są też kanały, które mają takie filmy, które interesują mnie do takiego stopnia, że non stop je oglądam. Wtedy takie filmy albo daje "Do obejrzenia" albo po prostu szukam na kanale/w wyszukiwarce. A takie kanały mogą mieć nawet 100 subskrypcji

Jak się pojawiają reklamy w takich filmach, to niech twórcy się cieszą, że daję im zarobić
Sęk w tym, że na moim kanale jest chociażby 10 takich filmów, ciekawych do takiego stopnia, że ludzie zamiast wychodzić po jednym obejrzeniu, cofaliby film x razy do początku. Już jeden taki film jest na moim kanale, ciekawe tylko czemu tak wyświetlenia mu rosną, a w pozostałych to dupa