Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak zarabiać na Kryptowalutach? Webinarium + Materiał
Sprawdź:
Hej, tutaj Snaggy.
Z racji tego, że mam przyjemność pracować w Instytucie Kryptografii w dziale marketingu, chciałbym wam podrzucić rejestracje na nasze webinarium dotyczące zarabiania na kryptowalutach.
Prowadził je będzie nasz Trener oraz CEO Instytutu Piotr Michalak, autor szkolenia "Techniki wyboru kryptowalut na rynku światowym". Współpracujemy też z Philem Koniecznym, którego szkolenie również znajduje się na stronie Instytutu.
Zapraszam serdecznie na udział w webinarze. Jeśli nie będziecie mieli możliwości wziąć w nim udziału, w piątek otrzymacie cały materiał z webinarium na e-mail.
RE: Jak zarabiać na Kryptowalutach? Webinarium + Materiał
Czy będzie nagranie z webinaru - zapisałem się ale nie dało sie zalogować bo wyskakiwały błędy...
Pisałem na FB, otrzymałem odpowiedź, że nagranie zostanie rozesłane ale sprawa ucichła a komentarze na FB zniknęły wraz z postem...
RE: Jak zarabiać na Kryptowalutach? Webinarium + Materiał
(03-10-2018 10:20)molotov25 napisał(a): Czy będzie nagranie z webinaru - zapisałem się ale nie dało sie zalogować bo wyskakiwały błędy...
Pisałem na FB, otrzymałem odpowiedź, że nagranie zostanie rozesłane ale sprawa ucichła a komentarze na FB zniknęły wraz z postem...