Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam mam stronę internetową z muzyką mp3 na zippyshare (można odsłuchać i pobrać bezpośrednio) Korzystałem z SUB SMS ale jak wiadomo już to zginęło. Jak można zarobić na takiej stronie, bo jak na razie nie mam pomysłów...
Możesz podpiąć do pod PPA, albo PPD. Jak są to wrzucać i reklamować programy do odtwarzania muzyki na telefon pod PPI, Podpiąć Adsens. Możesz zrobić coś w stylu newslettera, że po wejściu na Twoją stronę wyskakuje powiadomienie zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco tu już sam byś musiał wymyślić jaki tekst wrzucić bo my nie widzimy strony. Przed newsletterem dodać odpowiednie klauzule o przetwarzaniu danych i oczywiście okienko na adres email. Możesz zebrać sobie w ten sposób legalną listę mailingową i wysyłać im artykuły z reklamami już w środku np. sprzętu muzycznego. Ewentualnie sprzedać tą listę komuś innemu.
Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
Jak masz dużo wejść to zastosuj popundery z Popads.net zawsze kilka dolców dziennie wpadnie (zależy z jakich państw masz ruch). Tego typu strony właśnie najczęściej zarabiają na popup/popunder-ach. Możesz też trochę dorobić zamieniając zippyshare na rapidgator (PPD ale bez content lockera, mniej płaci ale nie wku..wia pobierajacych)
berro shorte.st albo adf.ly zyja juz kilka lat i sa to sprawdzone serwisy, aczkolwiek milionow z tego nie bedzie
zainteresuj sie jeszcze PPI i z tego polecam cinstaller
Tylko, że z tego co rozumiem nisza real content wieć PPI raczej odpada.
Co do skracaczy zależy jaki ruch, zawsze można rozdzielić pomiędzy dwa skracacze adfly / shorte gdyż niekótre kraje maja wieksze stawi w skracaczu a niż b, był poradnik jak rozdzielić ruch gdzieś na forum