Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Recycle

Autor Wiadomość
Thumbs Up Recycle
Sprawdź:
Do przeniesienia do SCAM

Pamiętajmy o ryzyku inwestycyjnym - nigdy na 100% nie jesteśmy w stanie przewidzieć zamiarów adminów ani prawdziwości informacji o ich źródłach dochodu. Powyższy temat ma charakter czysto informacyjny, a autor nie bierze odpowiedzialności za ewentualne straty.
Jak mawia słynne przysłowie:
Inwestuj tyle, ile możesz stracić

Wszystkie treści zamieszczane przez mnie w domenie zarabiam.com nie są poradą inwestycyjną, ani rekomendacją w rozumieniu (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz.1715).
RE: The Recycle - 2,8% dziennie przez 60 dni
Aktualizacja 30.08.2018

50 osób w zespole! Niektórzy zaczynają robić pierwsze depozyty. Bot ładnie nalicza. Support informuje o nowościach na bieżąco.

? Statistics
---------------------------------------
Total Users: 6777
Total Active Investments: 1951
Total Active Reinvestments: 2498
Total Withdrawals: 503
Sum of Withdrawals: 27.656029653 BTC

>Dowód wypłaty<

[Obrazek: image.jpg]

Wszystkie treści zamieszczane przez mnie w domenie zarabiam.com nie są poradą inwestycyjną, ani rekomendacją w rozumieniu (Dz. U. z 2005 r. Nr 206, poz.1715).
Aktualizacja 31.08.2018
Wczoraj wypłaty i reinwestycja były przez jakiś czas wstrzymane, z powodu nieprawidłowości na saldach użytkowników. Admini pracowali całą noc i dziś już jest wszystko wyrównane. Próby oszustwa zostały wykryte i suma wypłat w statystykach zmalała.

Z tej radosnej nowiny dorzucam skromne 0.01 do puli. W moim zespole jest aktualnie 57 osób.
DOWÓD WPŁATY:

[Obrazek: e0bc78bba9bb5c6emed.jpg]

Statistics

Total Users: 7001
Total Active Investments: 2022
Total Active Reinvestments: 2710
Total Withdrawals: 543
Sum of Withdrawals: 22.808741353 BTC

Do scamu

To mi obrzydliwie śmierdzi. Pamiętam kiedyś taki serwis Recyclix, który jakieś 2 lata temu upadł i również zajmował się odpadami - kupowaliśmy sobie "śmieci", recyclix je utylizował w ciągu 2-3 miesięcy zwracał nam 2/3% wpłaconej kwoty. Nagle zniknął bez słowa.

Poczekam na opinie i dowody wypłat.
Do scamu

Proszę o przeniesienie do SCAM

Thumbs Up RE: The Recycle - 2,8% dziennie przez 60 dni
Do Scamu

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 10-09-2018 17:02 ponieważ:

Nieregulaminowe podbicia tematu / post pod swoim postem w czasie krótszym niż 7 dni. +20%
Jak chcesz coś dodać szybciej, to korzystaj z opcji edytuj.

Crypto Growth Bot [BTC, ETH, LTC] | UPDATE 15.09.2018 | 2,8% dziennie przez 60 dni
Proszę o przeniesienie do SCAM

RE: Crypto Growth Bot [BTC, ETH, LTC] | UPDATE 17.09.2018 | 2,8% dziennie przez 60 dni
Do przeniesienia do SCAM

Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości