Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć jako że często korzystam z telefonu zacząłem się ostatnio zastanawiać czy jest możliwość dorobienia sobie na telefonie gdzieś 50/100/200 zł maks np. skali miesiąca i jak tak to jakie są sposoby?
Cześć, są różne aplikacje, które pozwalają zarabiać na telefonie, głównie poprzez działania społecznościowe, foliowy, etc aczkolwiek z tego co się orientuję to są to bardzo niskie kwoty. Mam pewien pomysł na taką aplikację mobilną do zarabiania za pośrednictwem smartfona, jak narazie rozmawiam z potencjalnymi inwestorami takiej apki, także być może niebawem coś takiego stworzę
Pozdrawiam
EDIT:
followy - sorry za słownik
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2018 08:09 przez swiezak24.)
Pytasz o copywriting, więc potwierdzam, że przy odpowiedniej dozie samozaparcia da się pisać teksty na telefonie na przykład na textbookers. Sam to z rzadka robiłem, ale musisz się przygotować na to, że taki tekst pisze się kilka razy dłużej niż na normalnej klawiaturze, a stawki w serwisie nie powalają delikatnie mówiąc. W każdym razie technicznie jest to jak najbardziej możliwe, ale takiego przykładowego precla 1000zzs za 1zł z hakiem piszesz z 20 minut, co jest męczące.
Z tego co widziałem jest możliwość zarabiania na reklamach związanych na odblokowywaniu telefonu. 200 na dzień . Zarobek niski ale bo w skali miesiąca 20$ ale zawsze to do przodu za czynność która wykonujemy i tak w życiu .