Sprawdź:
Witajcie mam na imię Radek, 20 lat.. Siedząc w pracy natchnęło mnie że warto było by spróbować zmienić swoje standardy życia na lepsze.. Aktualnie pracuję na infolinii cyfrowego Polsatu. Co do zarabiania w necie kiedyś zarabiałem na... adsense, zarobiłem około 500 zł mając z 16 lat, zarabiałem na filmikach na YT , później jeszcze byłem w sieci partnerskiej, tam z tego co pamiętam zarobiłem 300 zł w 2 tygodnie, promowałem pożyczki ,konta bankowe i tak skończyła się przygoda z zarabianiem w necie. Aktualnie mam parę celów.. oczywiście będą realizowane za hajs z pracy jak i z neta(o ile coś wyciągnę) Zarabiać póki co bym chciał przez adsense.. jest to trochę utrudnione na YT, pobawię się bukmacherka(30 zł i nic więcej),mam nadzieje że znajdę coś odpowiedniego dla siebie,zarobki będę dzielił ... bedzie odznaczone ile odłożyłem z pracy, ile z buka i ile z zarobków z innych programów. TRZYMAJCIE KCIUKI I TERAZ CZAS NA CELE
1 CEL - Opłacić i zacząć prawko.. to chciałbym zrealizować najpóźniej do połowy lutego więc jazda!!
2 CEL - Samochód.. co do samochodu chciałbym żeby to był jaguar xtype, ewentualnie może wychaczyłbym jakieś audi,BMW.. kwota maksymalna takiego autka to 15 tys zł
3 CEL - Zrobić formę życia na docięciu, od maja jestem na masie.. przybrałem około 30 kg, obwody wzrosły masakrycznie (biceps z 35 do 43) Więc teraz czas dociąć i niech kobitkom szczęki opadną