Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Ja piszę z takim zapytaniem. Czy w świecie kryptowalut dochodzi do arbitrażu?. Czy istnieje też taka możliwość jak w przypadku bukmacherki, kiedy to bukmacherzy popełniają błędy wystawiając nieodpowiednie kursy?.
Tak, wystepuje.
W bukmacherce jednak kiedy dojdzie do ewidentnego bledu bukmachera, mecz zostaje "anulowany" i nie dostaje sie za to kwitu. Jednak czasem sa takie.bledy, wpisz w google surebet i poczytaj
(01-01-2018 16:46)Tidus napisał(a): Tak, wystepuje.
W bukmacherce jednak kiedy dojdzie do ewidentnego bledu bukmachera, mecz zostaje "anulowany" i nie dostaje sie za to kwitu. Jednak czasem sa takie.bledy, wpisz w google surebet i poczytaj
Akurat w przypadku bukmacherki jest możliwość wyłapania surebetów, jak i błedów wystawionych przez traderów, które występują używając choćby wyszukiwarki jaką jest betburger. Wszystko to się wiąże z limitami, które ograniczają korzystanie z danego serwisu. Owszem na długą metę taki zarobek wiąże się z nałożeniem limitów na danego gracza, co umożliwia korzystanie z danego serwisu.
(02-01-2018 11:48)Xanter98 napisał(a): Chodzi Ci o giełdy?
Może inaczej zadam pytanie. Czy istnieje jakaś stronka, która pokazuje przykładowo ile kosztuje, bądź za ile można sprzedać daną kryptowalutę na danej giełdzie?.
Jeśli chcesz się tym zainteresować to tylko duże kwoty, z małym kapitałem za niski procent zwrotu przy doliczeniu opłat.
Strony brak, ale możesz otworzyć na raz wszystkie strony i zobaczysz różnice.
Z giełd polecam Binance (limit dzienny bez weryfikacji 2btc) oraz Polonex (2k $ dzienny limit bez weryfikacji), Bittrex jest największy, ale ma obhecnie zablokowane rejestracje. największe różnice można wyłapać na Bitbay względem innych giełd ale ja akurat już z tej giełdy nie korzystam.