Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Co wybrać?

Autor Wiadomość
Co wybrać?
Sprawdź:
Chciałbym zacząć zarabiać ale po przeczytaniu kilku poradników mam mętlik bo nie wiem już sam od czego zacząć. Co możecie polecić na początek gdzie można coś zarobić już w pierwszym miesiącu?
RE: Co wybrać?
mypay
Jak moglibyście dać link do tych strony albo jakiś mentoring przynajmniej na początku?
http://zarabiam.com/Temat-MyPay-zarabian...kcji-39429
Na Mypayu mozesz sobie stukac grosze, jak chcesz sie zajac zarabianiem, tak zeby kiedys moc sie z tego utrzymac to polecam zainteresowac aie pozyskiwaniem ruchu(wlasne strony + SEO, facebook, instagram, snapchat) + afiliacja, ppa, suby(tutaj bym sie na razie wstrzymal). Powodzeni!
Też niedawno zacząłem się w to bawić, na tym klikaniu to można sobie co najwyżej na andruta, czy bułkę zarobić.
Lepiej coś na bocie sobie ogarnąć np z tego tematu http://zarabiam.com/Temat-Zarabiaj-na-Bu...BOT-150284 , sam korzystam ale kokosów nie ma :/
Teraz staram się wypromować sobie jakieś konto na serwisach (snapchat, FB), ale też za fajnie to nie idzie, pewnie dlatego że nigdy tego nie robiłem i nie potrafię, ale to chyba najlepsza opcja, bo kiedyś się tego ludu nabije, a później wystarczy podłożyć pod to jakieś reklamy i powinno wpaść coś więcej do portfela Tongue
Tak swoją drogą Xanter, ile zajęło Ci wypromowanie konta fejsbukowego od 0?

Drzew, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2017.
To weźcie się suby (link w sygnaturze).
Szybki zarobek ale dla kreatywnych.

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Nie wybijalem nigdy konta, jedynie zarabiam na grupach(posty + komentarze z "ofertą").
No właśnie chodziło by mi o jakieś większe zarobki na początek tzn. jakąś stówe dwie chociaż przez pierwszy miesiąc żeby ogarnąć z czym to się je.
I jak byście podesłali jakiś link do konkretnego tematu żebym wiedział jak to zacząć w ogóle? Bo czytać wszystko po kolei to jest masakra
Daj numer konta albo paypala, wyslemy Ci pieniazki od razu. Po co sie masz meczyc?

[Obrazek: imgprof71_qxeqphp.jpg]

Majka dodał notatkę do tego postu 12-12-2017 15:26 ponieważ:

Twardy dołożyłam Ci obrazeczek Wink

Glosy: Zaperr44 (+1)
Odpowiedz