Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu: Spambot GG 2.Opis przedmiotu: Spambot do Gadu-Gadu. Możesz ustawić własną treść wiadomości oraz czas między kolejnymi losowaniami. Działa w tle. 3.Zdjęcia: Brak 4.Kontakt: GG 2983040 5.Cena: 35zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot: Paypal
Prezentacja bota:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2017 17:30 przez Manderigon.)
Drogo jak za takiego bota i mało informacji w jakiej technologi został napisany ile zajmuje pamięci czy ma opcje gdy konto zostaje zbanowane to loguje na drugie itp jak mam takie funkcje i bardzo mało zabiera pamięci nie muli kompa to kupuje
(16-11-2017 14:58)Ola1234 napisał(a): Drogo jak za takiego bota i mało informacji w jakiej technologi został napisany ile zajmuje pamięci czy ma opcje gdy konto zostaje zbanowane to loguje na drugie itp jak mam takie funkcje i bardzo mało zabiera pamięci nie muli kompa to kupuje
W sumie to dopisze specjalnie dla Ciebie funkcję, która sama rozwiązuje automatycznie captche (oczywiście wszystko opłacę) oraz nabija Ci pieniądze na subsms. A i przy okazji dorzucę Ci 40zł rabatu.
(16-11-2017 14:58)Ola1234 napisał(a): Drogo jak za takiego bota i mało informacji w jakiej technologi został napisany ile zajmuje pamięci czy ma opcje gdy konto zostaje zbanowane to loguje na drugie itp jak mam takie funkcje i bardzo mało zabiera pamięci nie muli kompa to kupuje
Działa to jeszcze? Przydałyby się odpowiedzi na te pytania...