Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Inwestycja w kryptowaluty. » Podstawy

Autor Wiadomość
Inwestycja w kryptowaluty.
Sprawdź:
Witam interesuje mnie ta inwestycja jednak muszę mieć przede wszystkim narzędzia którymi będę się posługiwał. Dobra strona do analiz kryptowalut, dobry portfel i giełda( jeśli coś jeszcze będę potrzebował to napiszcie) . Bardzo mi zależy żeby to były sprawdzone strony gdzie po polsku jest przetłumaczone albo są polskie. Problem jest z angielskim u mnie i wszystkiego dobrze nie zrozumiem a jeśli będzie to po polsku to będzie to ogromny komfort.
RE: Inwestycja w kryptowaluty.
Mam nadzieję, że nie tylko mi tak dziwnie czyta się Twój post. Pomijając to zastanów się czy chcesz korzystać z własnego, czy też internetowego portfela. Następnie czy chcesz inwestować na giełdach czy też w innych gałęziach (np HYIP).
Dziwnie Ci się czyta, bo Kolega nie do końca wie o czym mówi i z tego co zrozumiałem chce poznać skuteczną metodę gry (zarabiania) na giełdzie kryptowalut. Nie szukaj narzędzi tylko na początku postaw na edukację w tym temacie, a z czasem ogarniesz temat.
Tak jak napisałem podstawy. Dopiero zaczynam tak więc mogą być niezrozumienia. Chciałem mieć tylko przyszykowane narzędzia. Na razie inwestował nie będę tylko zgłębiał wiedzę. Styler chciałbym korzystać z własnego portfela na którym będę trzymał różne waluty. To jest bezpieczniejsze raczej. Hyipa nie chce bo to najbardziej ryzykowne. Interesował mnie future ad pro w którym chciałem mieć plan na 2- 4 lata, ale doszedłem do wniosku, że to jest do tego podobne i zrezygnowałem. Styler interesuje mnie teraz inwestycja na giełdach.
Jeśli chcesz jednak zaryzykować to zapraszam tutaj: https://www.auroramine.com/?ref=36867
Oferuję 10% zwrotu za zarobki poleconego, warunek to rejestracja przez link podany wyżej. Dodatkowo program działa dopiero od 7 dni. Szczegóły na PW Wink
@up
Inwestycja w krypto NIE JEST RÓWNA inwestycji w HYIP.
mattx a dorobiłeś się na hyipach?
Nie, ani specjalnie nie zyskałem, ani nie straciłem w ogólnym rozrachunku.
Pamietaj, ze kopalnie to w 99% hyipy udajace kopalnie Wink
Twardy fakt. Zaciekawił mnie jeszcze Forex. Lepiej chyba czułbym się w inwestycjach walutowych państwowych niż krypto. To nie takie trudne.
Odpowiedz