Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam.
Mam pytanie takie jak w temacie.
Gdzie teraz za parę złotych najlepiej wykupić domenę i hosting pod WP?
Przewiduje póki co mały ruch na stronie.
Za parę złotych może nie, ale ja polecam hosting w linuxpl.com. Chyba dotychczas najlepszy stosunek jakość/cena. A domenę polecam kupić na nazwa.pl
Godnymi konkurentami jest az.pl, namecheap też ok
Porównywarka domen - klik!
Porównywarka hostingów - klik!
Polecam seohost. Mają tam tanie domeny .pl i hosting. Jeśli chcesz to mogę Ci wysłać specjalny kod na 25% zniżki na serwer w tej firmie (napisz na PW).
Hosting: MyDevil.net (mogę podesłać dodatkowy kod rabatowy 20%)
Domeny: OVH lub Mintshost (przy zakupie wPLN)
W nazwie może i zapłacisz taniej... Ale to za pierwszy okres usługi + spotkasz się z dużym oversellingiem.
PS: Ranking WHT jest nic nie wart... Nazwa wykupiła forum, usunęła negatywne opinie i ulokowała się na 1 miejscu.
W pierwszym roku w Hekko domena z hostingiem wyjdzie kilka dyszek.
Na ich blogu masz kod rabatowy na 50 proc. Domena jest w cenie hostingu.
Wątpię, żeby dało się znaleźć pewniaka za mniejsze pieniądze.
Zapraszamy do nas (netbomb.pl). WP zainstalujesz trzema kliknięciami z panelu. W momencie, kiedy zwiększy ci się ruch i będzie potrzeba więcej zasobów, bez kłopotu przejdziesz na wyższy abonament. Jeśli chcesz więcej informacji pytaj tutaj lub na PW.