Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-07-2017 13:52)prorex3h7 napisał(a): Nie mam pojęcia, jak chce to niech napiszę na gg, ja się nie będę fatygował i pisał na priv skoro kontakt podany ;o
Słuchaj. Ziom. Mod do mnie napisał też czy mi oddałeś. Ja nie będę specjalnie instalować gg bo Ci sie tak podoba. Napisałem i nie dostałem. Tyle.
(19-07-2017 13:52)prorex3h7 napisał(a): Nie mam pojęcia, jak chce to niech napiszę na gg, ja się nie będę fatygował i pisał na priv skoro kontakt podany ;o
Słuchaj. Ziom. Mod do mnie napisał też czy mi oddałeś. Ja nie będę specjalnie instalować gg bo Ci sie tak podoba. Napisałem i nie dostałem. Tyle.
Ale ty mu łaski nie robisz czy zainstalujesz to gg czy nie, kiedy oddaje coś za darmo. Może autor chce znaleźć kolegów i wspólnie z nimi będzie się przyjaźnić poprzez gg a jak wiadomo przyjaźń jest bezcenna
Czekaj, czekaj... Koleś oddaje coś za darmo i ty postanowiłeś to przyjąć ale nie będziesz specjalnie instalował GG i to on musi się do ciebie dostosować 2?
Może za to skandaliczne działanie z jego strony bana mu.