Sprawdź:
Witam.
Jako iż jestem nowy na forum, chiałbym się przedstawić.
Nazywam się Dawid, mam 22 lata i w zarabianiu przez internet jestem nowy. Lecz ostatnio wymyśliłem ( może ktoś już go używa ) sposób na zarbianie na gg.
(*) Zarabiać będziemy przy pomocy shorte.st
1. Tworzymy konto na portalu
https://shorte.st
2. Szukamy na necie, najlepiej podobnych nagich fotek jakiejś laseczki. Najlepiej zeby były to selfie, amatorskie oraz jednej osoby. ( 15 minut szukania)
3. Wrzucamy nasze fotki ( czym więcej tym lepiej - dobre 10/15 na start) na jakiś hosting zdjęć [POJEDZYŃCZO! 1Fotka - 1 link] Np. Imgur
4. Kopiujemy linki naszych fotek, wrzucamy na shorte.st, skracamy i zapisujemy w notatniku na pulpicie
5. Tworzymy konto na gg, szukamy głęboko w google jakiejś laski podobnej ze zdjęć, nazywamy ją normalnie np. Karolina.
6. W opisie informujemy o tym, że sprzedajemy swoje nagie zdjęcia za np. Doładowanie do telefonu czy psc. Dajemy 1 link jako próbkę do opisu.
7. GG działa tak, że musimy losować osoby, by one nas potem mogły wylosować. Dziennie poswięcam na to godzinę max.
8. Losujemy te osoby, one losują nas. Pisząc do nich ustalamy tą samą gadkę. W stylu : Hej, jeżeli zaciekawiłeś się moja propozycją, masz tutaj 5 próbek na zachętę. Gosciu zobaczy, że na zdjęciach jest ta sama osoba, zrobi co będzie chciał i może uda się któryś złapać na haczyk i będzie chciał kupić. ( osobiście udało mi się sprzedać 2 osobom za 20 zł takie zdjęcia)
Miejmy na uwadze, że aby zarobić tym sposobem, nie możemy się spieszyć. Musimy dobrze udawać kobietę, najlepiej młodą i nie robić nic na odwal.
Dziennie godzina daje mi 0,20$. ( 100 wejść - 0,06$)
Dla spragnionych większych zarobków, można zainwestować w bota, zrobić wiele kont oraz wiele zdjęć skrócić.
Jeżeli poradnik się spodobał, zapraszam do zarabiania z mojego reflinku!
Powodzenia, zapraszam do dyskusji.