power color trochę słaba firma ale 4gb myślę że na neoscrypcie z 300-400 kh/s zrobisz

i nie słuchaj pana wyżej że centa dziennie bo widać że chyba 1 raz jest w tym temacie i nie wie jak kopać co kopać gdzie kopać i kiedy kopać
tutaj dam ci przykład +/- twojego wydobywania np z ufocoin na algorytmie neoscrypt :
żółte twoja moc - pi-razy oko

, czerwone szacowana ilość monet na dzień - wczoraj było więcej z racji że poziom był dużo niższy
+/- 3400 ufo da tobie jak widać - 0.00068000 BTC = 6-7 zł - to gdzie tutaj kolega wyżej widzi centa ? tydzień wstecz ufo taką mocą można było nakopać 30-40 tysięcy lekko
a tutaj masz jak to wyglądało z mojej strony gdy wydobywam ufo ( dziś już zakończyłem ) - max monet w jednym bloku 1250 sztuk . nagroda zmieni się z blokiem 1.200.000 o połowę
![[Obrazek: rnmphiW.png]](http://i.imgur.com/rnmphiW.png)
czerwone to opłata za blok dla kopalni.
dopiszę jeszcze że jeśli monety nie ma na giełdach nie znaczy że jej nigdy nie będzie

bo takich przypadków już miałem sporo w okresie 4 lat . gdzie na jakąś monetę poświęciłem trochę czasu by jej wydobyć np w milionach a później sprzedać za dobre pieniądze .