Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu : Gamingowe Landing Page - 1 Wzór 2.Opis przedmiotu : Gotowe Gaming Landing Page do dowolnego uzytku 3.Zdjęcia : Niżej 4.Kontakt : Forum PW
GG: 10283832 <-- Lepiej! Mam Telefon! 5.Cena : 1 $ za Jeden - Widełki 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal lub BTC
Responsywne Landing Page - Idealne Pod Promocje Hacków Do Gier Mobilnych
Zmień Link, wrzuć na hosting i pushuj traffic!
Mozliwosć indywidualnych zamówień pod swoje nisze!
Koszt: 4$
Kupiłem custom'a i musze powiedzieć że autor tematu mnie zaskoczył - pozytywnie. Szybko otrzymałem zamówiony generator i jakosc wykonania byla na dobrym poziomie
Zrobilem swoj statyczny LP pod nisze i pozniej przekierowanie na generator. Czemu tak? A no latwiej jest wypozycjonowac strone
Witam otrzymałem dziś Custom LP ! wykonanie IDEALNE, koszt ? tylko 4$. Czas ? około 2/3h czekania od zamówienia. Świetny i tani sprzedawca LP ! Jak najbardziej na ++ !
!!POLECAM!!
Kilka nowych gałganów.
Zaczynam robić bardziej wymyślne rzeczy, nie tylko edytuje gotowy LP. Proszę o pisanie w razie potrzeby jakiś bardziej zaawansowanych Custom'ów będę próbował i przy okazji się uczył.