Sprawdź:
Cześć,
jakiś czas temu moja dziewczyna zażyczyła sobie sklepik, padło na handel sztuczną biżuterią.Nakupiła półproduktów za wiele tyś. zł. no i na tym zapał sie skończył. Ja nie chciałem w to wchodzić bo to nie mój temat..

Zrobilem jej sklep internetowy żeby jej pomóc jakoś zacząć oraz zmotywować do dalszego działania.. ale słomiany zapał szybko sie kończy.. nie nudząc dalej przechodzę do sedna.
Mam sklep internetowy oraz konto na allegro. Chce pozbyć się wszystkiego, oczywiście bez strat się nie obejdzie z tym się licze.
Co zrobiłem?
Wystawiłem aukcje z 500 zawieszkami do wyboru na allegro po 1zł co uważam za dobrą ofertę, oraz ją promuję. Do tego wystawiam bransoletki i inną biżuterię w licytacji od 1 zł, natomiast zainteresowanie jest zerowe.
Ponad to promuje przedmioty na facebook ze stawką 2zł/dzień. Oraz ogłaszam oferty w grupach typu kupie/sprzedam.
Stąd moje pytanie do osób obytych w temacie, jakie działania mogę podjąć żeby się tego wyzbyć(w sensie chciał bym to jakoś sprzedać a nie wyrzucić)? Chciał bym sie pozbyć wszystkiego w 2 miesiące. Towaru jest za ok 25tyś zł.