Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Opcje binarne - 1000 złotych dziennie! » Będę dzielił się swoim przemyśleniami na temat opcji binarnych!

Autor Wiadomość
Wink Opcje binarne - 1000 złotych dziennie!
Sprawdź:
Cześć! Jestem nowy na forum więc się wam przedstawię. Mam na imię Mariusz Big Grin i mam 23 lata. Zarabianiem w internecie interesuję się około roku, czytałem forum przeglądałem tematy. Mieszkam z rodzicami, chciałbym się przeprowadzić na swoje, ale nie mam za co facepalm. Chodzę do pracy, której nie lubię, ale muszę, bo Sad ale nie chcę być "pasożytem". Ogólnie w domu nigdy się nie przelewało, ja chcę trochę więcej od życia dlatego tu jestem. Idea Opcjami zainteresowałem się miesiąc temu, założyłem konto demo i z 1000$ dolarów zrobiłem w 2 tygodnie 130000$. Nie napalam się, bo wiadomo, że to demo ale jestem dobrej myśli. 31 marca wpłaciłem 100$, ale trenowałem na demo. Od tego tygodnia idę na konto real! Życzcie mi powodzenia! Inwestuję u iq option, najlepszy broker jak dla mnie. Jak nie działa link to wyłącz adblocka i spróbuj przez Mozille Firefox! Idea

Link do założenia konta KLIK

Pozdrawiam!

Transakcje, zawierane na opcjach binarnych, wiążą się z ryzykim. Moje wypowiedzi nie są rekomandacjami z dziedziny doradztwa inwestycyjnego, są tylko moimi niezależnymi opiniami. Nie odpowiadam, za straty kapitału na opcjach binarnych.

Załączone pliki Obrazki

Glosy: sebens (+1)
RE: Opcje binarne - 1000 złotych dziennie!
Bądź ostrożny, gdzieś kiedyś czytałem, ze te dema są tak zrobione, ze łatwiej w nich wygrywać niż normalnie za real kasę aby zachęcić ludzi.
No ciekawie się zapowiada. Powodzenia życzę Smile

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Cześć, dzięki za miłe słowa, z tymi demami to masz rację Captain, miałem konto demo u jakiegoś broka, bez regulacji to szło mi wyśmienicie Big Grin cena różniła się nawet o 40 pisów Tongue u tego raczej wszystko powinno być okej. Czytałem, że jest regulowany, sponsor astona martina więc git Big Grin Mój kumpel też u nich inwestuję i wypłacił juz 1000$ i bez problemów idzie wszystko. Jak coś się zacznie dziać to zmienię go i tutaj ostrzegę ludzi. Big Grin
Glosy: Roluś (+1), mateusz2045 (+1)
Będę obserwował

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
iqoption nie jest najlepszym brokerem Smile
Dla mnie jeden z gorszych i zobaczysz, że szybko uciekniesz jak dłużej pograsz. Obecnie już przestałem się bawić, bo wałkuję kilka innych tematów.
Ale często nie otwierała mi się z nieznanego powodu opcja przy takich dobrych setupach.

Polecam pomnożyć do 250$ i uciekać np do uTrader lub gdzieś indziej Smile

Powodzenia
Hej.
Wrzucisz jakieś swoje zagrania Wink?

sasiad, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.

Zagranie numer jeden. Para EUR/USD. Niebieskie linie to wsparcia i opory. Widzę, że cena się porusza między nimi. Nieudana próba wybicia oporu, czekam na przecięcie się dwóch średnich kroczących. Przecięły się, otwieram opcje na spadki Big Grin czas wygasania 5 minut. Zysk!

Zagranie numer dwa. Para USD/JPY. Sytuacja podobna do tej ukazanej wyżej, delikatna konsolidacja. Czekam na przecięcie średnich, dokładnie to zagrywam około 3 sekundy przed. Opcja na spadki. Czas wygasania 5 minut. Zysk! Tongue

Zagranie numer trzy. Para CAD/CHF. Tutaj bez średnich, opierałem się na price action i RSI. Formacja "wzrostowe porzucone dziecko" Tongue jak ktoś chcę to mogę na priv podesłać stronkę, skąd biorę info o price action, bo często z niego korzystam. RSI "wybija" się z poziomu wykupienia, opcja na wzrosty na 5 minut. Zysk Smile Jak macie pytania to piszcie priv!
Gdzie zrobiłeś to demo konto?
Konto demo można założyć z linku w pierwszym poście Smile
Wątek zamknięty