Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hmmm... Jako, że zawsze (no prawie) jestem dociekliwy, to zadzwoniłem na infolinię firmy, gdzie otrzymałem informacje, że nie jest to tylko promocja dla firm. Mogą z niej również skorzystać osoby indywidualne nie posiadające firmy.
Tak więc proszę nie patrzeć i nie sugerować się postem powyżej. Z promocji może skorzystać prawie każdy.
RE: Niech żyje, żyje nam... hosting za 15 groszy? Dla każdego!
ja nawet kupiłem jako osoba indywidualna, także każdy może zamówić
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
No i to chodzi Gremquen
Niech skorzysta każdy, kto zechce
Rak skoro ja specjalnie zadzwoniłem do nich po to, by dowiedzieć się czy to promocja tylko dla firm, to ty również możesz zadzwonić i dowiedzieć się do kiedy (daj nam znać jak się dowiesz)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2017 15:14 przez trybulski.)
Szkoda ze przedłużenie prawdopodobnie będzie bombastyczne (cena regularna za rok 299 zł/rok i pewnie tyle wyniesie przedłużka) Niemniej na rok coś można postawić.
Dobra? 300 zł za hosting? Cena świadczy o wyjątkowości wręcz a jakoś tam nic nadzwyczajnego nie widzę. Liczysz 2 lata a czemu nie trzy? Albo 4? Policz i daj znać czy nadal taka dobra Jak chcesz tak wybiórczo traktować cennik to zatrzymajmy się na 1 roku w promocji - wtedy wręcz bajecznie