Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam i o zdrowie pytam
A tak na poważnie, trafiłem na reklamę pewnej strony, gdzie inwestycja zaczyna się od około 5zł (0.001BTC). Za zainwestowane pieniądze możemy zakupić "koparkę". Minimum do wypłaty wynosi 0.0005BTC. Wszystkie dane jak i również zwrot przedstawiam poniżej:
Moja opinia na ten temat: ~5zł to nie jest dużo, od czegoś trzeba zacząć. Myślę, że warto zainwestować. Co się okaże później czas pokaże
(18-02-2017 02:10)tomekj3 napisał(a): Witam i o zdrowie pytam
A tak na poważnie, trafiłem na reklamę pewnej strony, gdzie inwestycja zaczyna się od około 5zł (0.001BTC). Za zainwestowane pieniądze możemy zakupić "koparkę". Minimum do wypłaty wynosi 0.0005BTC. Wszystkie dane jak i również zwrot przedstawiam poniżej:
Moja opinia na ten temat: ~5zł to nie jest dużo, od czegoś trzeba zacząć. Myślę, że warto zainwestować. Co się okaże później czas pokaże