Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nowe seicento za 117 tys zl

Autor Wiadomość
Nowe seicento za 117 tys zl
Sprawdź:
Nie wiem kto z Was śledzi wiadomości ale ciężko było nie słyszeć afery z wypadkiem naszej premier.
Ktoś urządził zbiórkę pieniędzy na Nowe seicento dla poszkodowanego i zamiast 5 tys zrobiło się już 117 Big Grin

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-w-...Id,2353102

Coś mi się zdaje że na jednym seicento się nie skończy xD

Kwotę można dokładnie sprawdzić sobie tutaj.

https://pomagam.pl/NowySeicento
RE: Nowe seicento za 117 tys zl
Heh, widziałem.. wczoraj miał jeszcze 88.000 tysięcy, niezły deal. Big Grin
Muszę sprawdzić gdzie będzie jechała kolumna rządowa następnym razem i być na miejscu Big Grin
Więc kto powie, że ludzie w Polsce mają mózg? Skoro dali gościowi 100 tys za darmo?
Zapewne Ci, co są antypis i kasa im się przelewa. Nawet zbiórka na nowe audi dla Pani premier jest, tylko to niewypał, bo mało dotacji mają. Tongue

@Edit: Racja, źle to ująłem, chodziło mi o to właśnie, kaczorseb. Wink
Nie zgadzam sie, ze to sa ludzie ktorzy sa antypis. Bardziej antywladza. Pierwszy raz slysze, zeby stawiano zarzuty czlowiekowi, ktory spodowal wypadek, w ktorym nikt nie zginal, w czasie ktorego byl trzezwy i nie uciekl z miejsca zdarzenia. Mysle, ze to z tego powodu ludzie sie z nim solidaryzuja przede wszystkim i nie ma titaj znaczenia, ktora partia obecnie rzadzi. Jakby to bylo za Tuska czy Kopacz sytuacja bylaby podobna uwazam.
Glosy: Slight (+1)
(19-02-2017 00:57)kaczorseb napisał(a):  Nie zgadzam sie, ze to sa ludzie ktorzy sa antypis. Bardziej antywladza. Pierwszy raz slysze, zeby stawiano zarzuty czlowiekowi, ktory spodowal wypadek, w ktorym nikt nie zginal, w czasie ktorego byl trzezwy i nie uciekl z miejsca zdarzenia. Mysle, ze to z tego powodu ludzie sie z nim solidaryzuja przede wszystkim i nie ma titaj znaczenia, ktora partia obecnie rzadzi. Jakby to bylo za Tuska czy Kopacz sytuacja bylaby podobna uwazam.

Może dlatego że wjechał w kolumne rządową? Ale masz rację, żadnych zarzutó nie powinno być. Jestem zdania, że powinni go zastrzelić jak to by się stało w USA.
orientuje się ktoś czy ten chłopak dostanie samochód za całą tą kwotę, czy organizator kupi mu jakieś sejo i resztę zagarnie dla siebie XD?
(19-02-2017 17:54)kondzik napisał(a):  orientuje się ktoś czy ten chłopak dostanie samochód za całą tą kwotę, czy organizator kupi mu jakieś sejo i resztę zagarnie dla siebie XD?

Z tego co pisze organizator to całość pójdzie na konto chłopaka. Jest to już widzę 146 tys ;P
Natomiast adwokat pana K. Stwierdził, że nowe auto Seicento zostanie zakupione, ale reszta funduszy pójdzie na organizacje charytatywne.
Odpowiedz