Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam
Od kilku dni korzystam z MYLEAD strony :> Wpadłem na pewny super pomysł (nie bede zdradzał to napisze ogólnikowo) wciskam ludziom kit podam przykład dany produkt kosztuje sms 30 zł a ja im pisze że 1,23zł i oni ida na to :> są sądzicie ?
(06-02-2017 18:41)krzysiu7550 napisał(a): Witam
Od kilku dni korzystam z MYLEAD strony :> Wpadłem na pewny super pomysł (nie bede zdradzał to napisze ogólnikowo) wciskam ludziom kit podam przykład dany produkt kosztuje sms 30 zł a ja im pisze że 1,23zł i oni ida na to :> są sądzicie ?
A co mamy sądzić? Oszukujesz...
Jak nie masz pewności pytaj osób z administracji serwisu w którym zarabiasz.
Cytat:Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy.
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 4. Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.