Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Program fajnie działa, jestem w nim od początku, wypłata na BTC instant
Jeżeli to ten sam admin co podejrzewam, to jego ostatnie programy zrobiły ROI około 160%
(06-02-2017 07:57)migbor napisał(a): Program fajnie działa, jestem w nim od początku, wypłata na BTC instant
Jeżeli to ten sam admin co podejrzewam, to jego ostatnie programy zrobiły ROI około 160%
Będe bardzo wdzięczny jeżeli posiadasz jakieś screeny z dowodami wypłat i masz możliwość umieścić jakiegoś dla dowodu wypłat
Ja później dodam coś od siebie
/// EDIT
Zgodnie z tym co mówiłem, moja pierwsza testowa wypłata!
Co myślicie o 9000% w 21 dni ? Strasznie nieprawdopodobne, ale piszą, że tylko 100 inwestorów może w to wejść. Sam się zastanawiam czy nie wejść chociaż z 50-60 $, chociaż ryzyko jest wielkie.
Tylko żeby Wam nie przyszło do głowy w te nowe plany wchodzić. Ten admin zawsze takie plany robi i one zasilają tylko program główny. Dotychczas można było dzięki temu mniej więcej określić kiedy padnie, bo te plany się nie kończyły a wydłużaly żywotność programu.
No chba że ktoś chce nas zasponsorować, to proszę w wchodzić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2017 16:12 przez migbor.)