Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
1.Nazwa przedmiotu : Bon Bet-At-Home 50 zł 2.Opis przedmiotu : Nie trzeba obracać, po wpisaniu numeru możemy od razu wypłacić 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 20 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Skrill - 10 zł przed podaniem kodu, drugie 10 zł po podaniu kodu - Sprawiedliwie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2017 02:19 przez ok_darek.)
Wtrące się.
Jeżeli kupiłeś ten bon u nich na stronie to musisz go obrócić 3x1.5 razy...
Niedawno też chciałem wymienić kasę na bon pytałem na czacie czy trzeba obrócić i powiedziano mi, że tak.
(28-01-2017 04:30)makecash napisał(a): Wtrące się.
Jeżeli kupiłeś ten bon u nich na stronie to musisz go obrócić 3x1.5 razy...
Niedawno też chciałem wymienić kasę na bon pytałem na czacie czy trzeba obrócić i powiedziano mi, że tak.
Pozdrawiam
Chyba, że wziął wymienił środki ze swojego konta na bon. Robiłem tak z 10 złotymi i miałem normalnie w środkach bez żadnego obrotu.
Panie i Panowie, UWAGA, OSZUST.
Wziął już "zaliczkę" od @radmatuszewski oczywiście bonu nie wysłał bo kazał czekać do 17, a teraz pisze do mnie na PW, że czeka na pieniądze ode mnie, noo już dostanie
Pieprzony oszust i tyle, nie dajcie się naciąć
Napisał, że ma kilka bonów więc sprzedaje kilku osobom. Zalecam zaczekać wszystkim do 17, wtedy powinienem otrzymać bon. Jeśli sytuacja się dobrze potoczy to dam znać i będziecie mogli kupować.