Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. W tym temacie chcę zrobić pewnego rodzaju zgrupowanie. Jestem osobą, która raczej kupuje, korzysta z płatnych typów niżeli sam ślęczy nad statystykami.
Codziennie będę wrzucał statystyki oraz moje zyski, bądź straty z danego dnia. Dodatkowo będziecie mogli tutaj znaleźć typy, które otrzymuje.
Śledźcie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2016 23:42 przez Draxler.)
(17-12-2016 13:35)Obywatel napisał(a): Domyślam się, iż reklamujesz swój blog.
Dajesz gwarancję wygranej, ewentualnie zwrot kasy, w razie umoczenia? Skoro płatne typy....
Korzystam z tego źródła jak również z innych blogów, to nie reklama.
Na blogu masz podanego maila tam się kontaktuj.
(17-12-2016 13:35)Obywatel napisał(a): Domyślam się, iż reklamujesz swój blog.
Dajesz gwarancję wygranej, ewentualnie zwrot kasy, w razie umoczenia? Skoro płatne typy....
Oczywiście, że autoreklama.
Podsumowując " Coś jest a później tego nie ma" - Sidney Polak.
Dlaczego zrobiłeś przerwę z korzystania z typerów Blogabet( jeśli płatnych to z arch. po kilka miesięcy) dla serwisu bez monitoringu z zaledwie miesięczną historią ? Po drugie dlaczego skala stawki przy drugim typie wynosi 5 a nie 10 ? Możesz podać screena wiadomości z typem od "VBT" ?