Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
zainwestuj i zarabiaj! » chcesz zarobic zapraszam

Autor Wiadomość
Question zainwestuj i zarabiaj!
Sprawdź:
Witam nie będę się tu rospisywał , ponieważ pewnie mi usuną wątek więc jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć wejdź tutaj pichalfuturenet.simplesite.com
RE: zainwestuj i zarabiaj!
Wywalcie stąd tego prostaka naganiacza dawców kasy bo inaczej będzie spamował dalej na forum
czemu macie wywalać co ja takiego robie piszę o zarabianiu po to jest ta strona dałnie

Typek co maile sprzedaje sie spina no nie moge

Typek co maile sprzedaje sie spina no nie moge
(05-12-2016 16:29)Pichal97 napisał(a):  czemu macie wywalać co ja takiego robie piszę o zarabianiu po to jest ta strona dałnie

dałn to cię zrobił a to nie ja, także pod inną personę to słówko
skoro nie wiesz co robisz i nie wiesz że jesteś zwykłym spamerem tzn że nie dorosłeś do korzystania z Naszego forum
Ban to jedyne lekarstwo na takich prostaków jak ty Smile

Majka kolega nie dorósł do korzystania z Naszego forum, ban to chyba jedyne lekarstwo na zakończenie jego spamu
To raczej nie jest forum dla spamerów swoimi gównianymi stronami.
Tylko że na tej o to stronie jest sposób na zarabianie a ty mikusss to mi możesz stopy lizać biedaku Wink
Na ch*j komentujesz jak cie to nie interesuje dzieciaku ?

ahh te rymy
(05-12-2016 16:36)Pichal97 napisał(a):  Tylko że na tej o to stronie jest sposób na zarabianie a ty mikusss to mi możesz stopy lizać biedaku Wink
Na ch*j komentujesz jak cie to nie interesuje dzieciaku ?

ahh te rymy

spamuj dalej prostaku póki możesz, niech ktoś z ekipy się ocknie to wylecisz
to nie forum dla spamerów i naganiaczy dawców kasy jakim jesteś
Nie 1 i nie ostatni niestety dopóki piramidy finansowe będą istniały ale każdy sku.wie taki jak ty je będzie revshare nazywać beka
Biedakiem sam jesteś więc nie używaj słów swoich do kogoś
@majka wywalcie go.....

Rajzerek, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
piramidy istnieją w każdym biznesie idioto nie wiesz to się nie udzielaj Big Grin

wyjebać to ciebie mogą na ulicy typie ...
(05-12-2016 16:40)Pichal97 napisał(a):  piramidy istnieją w każdym biznesie idioto nie wiesz to się nie udzielaj Big Grin

zwykły cham i prostak
pyskuj, korzystaj póki bana nie masz a on już leci .............................
Wątek zamknięty