Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
czemu macie wywalać co ja takiego robie piszę o zarabianiu po to jest ta strona dałnie
Typek co maile sprzedaje sie spina no nie moge
Typek co maile sprzedaje sie spina no nie moge
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2016 16:30 przez Pichal97.)
(05-12-2016 16:29)Pichal97 napisał(a): czemu macie wywalać co ja takiego robie piszę o zarabianiu po to jest ta strona dałnie
dałn to cię zrobił a to nie ja, także pod inną personę to słówko
skoro nie wiesz co robisz i nie wiesz że jesteś zwykłym spamerem tzn że nie dorosłeś do korzystania z Naszego forum
Ban to jedyne lekarstwo na takich prostaków jak ty
Majka kolega nie dorósł do korzystania z Naszego forum, ban to chyba jedyne lekarstwo na zakończenie jego spamu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2016 16:32 przez mikuss.)
Tylko że na tej o to stronie jest sposób na zarabianie a ty mikusss to mi możesz stopy lizać biedaku
Na ch*j komentujesz jak cie to nie interesuje dzieciaku ?
ahh te rymy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2016 16:37 przez Pichal97.)
(05-12-2016 16:36)Pichal97 napisał(a): Tylko że na tej o to stronie jest sposób na zarabianie a ty mikusss to mi możesz stopy lizać biedaku
Na ch*j komentujesz jak cie to nie interesuje dzieciaku ?
ahh te rymy
spamuj dalej prostaku póki możesz, niech ktoś z ekipy się ocknie to wylecisz
to nie forum dla spamerów i naganiaczy dawców kasy jakim jesteś
Nie 1 i nie ostatni niestety dopóki piramidy finansowe będą istniały ale każdy sku.wie taki jak ty je będzie revshare nazywać
Biedakiem sam jesteś więc nie używaj słów swoich do kogoś