Sprawdź:
Witam, na wstępie chciałbym się przywitać

jestem Daniel w czerwcu wybiła magiczna osiemnastka i pora wrócić do zarabiania.
Zacząłem zarabiać w wieku 13 albo 14 lat [nie pamiętam dokładnie]. Pierwszą swoją kasę jaką zarobiłem w internetach to było ppi. jakieś tam grosze [nie mogłem wypłacić bo ofc minimalna wyplata to 20$ na perinstallbucks]. Potem była dłuższa przerwa, tylko przeglądałem fora, blogi etc etc.
Wreszcie któregoś dnia powiedziałem sobie, że jak chce sobie kupić jakieś gadżety do kompa to nie chciałbym wyciągać kasy od rodziców.
No i się zaczęło, hosting na proserwer, domena kupiona za parę $ [ofc .com] no i poszło, szlifowałem bloga i wreszcie był nie do podj**ania. Coś tam zaczęło wpadać, wreszcie wpadłem na super niszę i kwoty rosły i rosły, słyszałem tylko brzdęk monet na astro

w sumie zarobiłem tam koło 600$, potem zachorowałem, szpital i nie dałem rady nic zrobić na kompie przy blogu, przy niszach, blog trochę opadł ale nadal coś wpadało. Potem nie opłaciłem strony bo totalnie mi to z głowy wypadło i skończyło się zarabianie. Jeszcze przez pewien okres zarabiałem na subsms, gdzieś kolo 500/600zł wpadło na konto.
I pora znowu wrócić do zarabiania, narazie skupie się na PPI, systemach partnerskich, subsms i czasem coś na bet365/sts obstawie

. Jeśli wszystko pójdzie tak jak zaplanowałem to dorzucę też do tego skracanie i ppa, ale to kiedy indziej.
Do celu nie wliczam bukmacherki.
A więc...
Rozdział 1
Dzień 1
21.11.2016
Postanowiłem, że wrócę do pisania dziennika, coś tam ruszyło z zarobkami (do tej pory ciągle systematycznie pracowałem) opisze w skrócie co pamiętam. Do końca roku chciałbym zarobić 500zł. W zarobkach 'inne' będę wrzucał kwoty jakie wpłynęły na mojego pp/bank za jakieś usługi lub z jakichś serwisów [bukmacherka jak coś zacznę obstawiać np]. Jeśli chodzi o moje zarobki z praktyk [stolarz - zawód] to zrobię na samym dole osobną rubrykę która będzie jako oszczędzanie, plan jest taki, żeby codziennie odłożyć 5zł + przeżyć za 50zł tydzień [od rodziców jeszcze coś tam dostaje więc da się :kappa:] i całą resztę odłożyć do skarbonki (wiadomo, mikołaj niedługo).
Czy mam jakieś cele? owszem mam:
-regularnie zarabiać w internecie, czy to będzie 1zł dziennie czy 100 dziennie, jak narazie chciałbym zarabiać miesięcznie około 500zł
-uzbierać na jakiś konkretny telefon [zależy od zarobków jaki wybiorę - aktualnie samsung galaxy J5]
-zarobić kasiurkę i zakupić jakiś samochód taki żeby był mój, ot tak mi się zachciało.
Co zrobiłem:
-codziennie dodawałem posta na bloga,
-promowałem posty
-optymalizowałem bloga,
-kupiłem 3 konta fb (jedno rozwinąłem do 1000znajomych ogólnie maszynka do kasy na spam ale niestesty wyłapało bana za -podszywanie :kappa: - nadal posiadam jedno konto na którym co jakiś czas dodaje znajomych) konto sie zwróciło i coś tam zarobiło :money:
-zacząłem zarabiać w subsms [tak na test i za kilka dni wpadło 52zł] ale niestety konto wyłapało bana i musze teraz pracować nad kontem które posiadam, żeby też zarobiło troszkę grosza dla mnie.
Ile zarobiłem:
PPI: 3,21$
Systemy partnerskie: 125zł
SUB: 52zł
Inne: 4$
CEL: 207zł/500zł
[ $$ w zaokrągleniu podaje]
Wrzucone do skarbonki dziś: 5zł
Wrzucone do skarbonki w sumie: 230zł
Plan na noc/jutro:
-dodać posta, trochę spamu, zrobić video,
-zobaczyć co da się dalej zrobić w PP [nowe programy etc],
-lekkie promo subsms o ile czas pozwoli,
Posta dodałem dziś, wczoraj miałem problemy z kompem, wieczorem kolejna aktualizacja.