Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A za spam reflinkami w czyimś temacie można wymienić post na % ostrzeżeń .
temat lampan i to ptp beznadzieja, zalicza bardzo mizernie i szkoda marnować czas i wejścia a te polskie podróbki loryna to też w mojej ocenie szkoda nawet konta zakładać, zresztą statystyki też o czymś nam mówią
P.S na tych zetach nawet dg nie widać ciekawe co urząd skarbowy na tą nielegalną działalność ?
Tak to jest jak się gimbaza za byznesmenów i byznesy bierze, jeszcze rodzicom kłopotów narobi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2016 08:54 przez mikuss.)
(22-11-2016 14:25)lanpan napisał(a): Ty to mikuss taki malkontent jestes troche nie?
Ja ??? Ja tylko stwierdzam fakty
na 10k wejść w link zaliczone 2k więc tną w uja ile się da....
Po prostu szkoda marnować wejść na tnące ptp, jeśli ciebie zadowala ilość zmarnowanych wejść w stosunku do zaliczonych to korzystaj ja ci nie bronie ale miej świadomość jak admin robi w bambuko z zaliczaniem