Sprawdź:
Od jakiegoś czasu zacząłem się interesować alternatywnym źródłem dochodu (niestety do ŚREDNIEJ krajowej mi trochę brakuje) na który mógłbym poświęcać swój wolny czas (mam go dość sporo). Dzięki wujkowi gogle dowiedziałem się o "prostych" metodach zarabiania bez wychodzenia z domu - postanowiłem doczytać coś więcej i tak w skrócie trafiłem tutaj. Przyznam szczerze, że z każdym tematem jaki tutaj przeczytałem czułem się bardziej zakręcony. Nadmienię, że do geniuszy internetowych nie należę mimo to myślę, że znalazłem punkt startu, od którego mógłbym zacząć.
Plan jaki sobie stawiam na początek to tysiąc złotych. W jakim czasie chcę to osiągnąć? Nie ma znaczenia

Najpierw chcę się przekonać, że każdy nawet taki laik jak ja jest w stanie coś ugrać na tych interesach.
Na początek zdecydowałem się na
zarabiacze.pl, na którym się zarejestrowałem i nawet udało mi się już zebrać 30gr
Dodatkowo korzystam ze
shorte.st. Zrobiłem sobie do swojego reflinka na
zarabiacze.pl mały banerek, który odsyła każdego kto w niego kliknie właśnie przez
shorte.st
Nie jest to jakoś szczególnie zaawansowany projekt zdaje sobie sprawę ale chce jeszcze raz zaznaczyć, że w tym temacie jestem raczkującym bobasem. Myślę, że co tygodniowe raporty z efektów w moim wypadku będą najlepsze. Nie ukrywam, że liczę na komentarze oraz rady sugestie od bardziej zaawansowanych użytkowników odnośnie mojego śmiałego planu.