(02-11-2016 13:37)LeniweZarabianie napisał(a): (02-11-2016 13:31)mikuss napisał(a): Tak te lektury kombinatorów to podstawa kanonu literackiego każdego byznesmena z koziej wólki.
Do tego kanonu dodaj jeszcze wycieczki na mitingi prania mózgu byś nie odstawał od normy byznesmenów i wtedy będziesz mógł w pełni mówić o zmianach i rozwoju 
Załosny ten dziennik tak jak i każdego byznesmena 
Masz rację, lepiej poświęcać czas na pisanie komentarzy, które nic nie wnoszą do dyskusji i hejtują wszelkie formy zarabiania pieniędzy online, o których wiesz jedynie od innych hejterów bo samemu ciężko Ci poczytać o tym i przetestować w praktyce.. no comment

No tak już widać wyprany kompletnie móżdżek przez praniomózgowca kiyosakiego.
Ja nie hejtuję, ja tylko piszę jak jest i jak wygląda sprawa w danej tematyce.
Gdybyś nie był podatny na pranie mózgu a jak widać jesteś po tym co piszesz to wiedziałbyś, że zostałeś zmanipulowany.
Ja nie marnuję w żaden sposób swojego czasu, pisanie na forum to moje hobby z którego korzystam w ramach wolnego czasu i odpoczynku od tego co robię
Ja nie muszę jak ty i każdy inny byznesmen z koziej wolki chodzić i szukać jelonków bo po to mam mózg i pomysły by zarabiać ile chcę w sposób jaki chcę(wymyślę) a Was na to "nie stać" bo wyprany mózg pozbawiony samodzielnego myślenia to już skutek nieodwracalny
P.S
Nie zapomnij jeszcze do jakiejś sekty na fb piramidy finansowej dołączyć, znajdziesz tam od groma takich byznesmenów jak ty z koziej wolki który jeden drugiemu będzie dosłownie spijać z dziubków ( niedawno upadła piramida SCAMTM a sekta fb jeszcze chyba działa