Właściwie nie wiem do końca czy to do tego działu, bo pod ryzykowne biznesy bym tego nie podpiął, ale chyba do tego działu pasuje najbardziej...
Program nazywa się
LeasedAdSpace
Wystartował 13 kwietnia 2016r.
Jest to matryca połączona z platformą sprzedającą traffic (ruch na stronę/reklamę)
*Nie mylić tu ze śmieciowym ruchem z programów typu RevShare
Mi już wpadło trochę poleconych w innych programach z reklamy tutaj, więc to inna bajka
W programie otrzymujemy wyświetlenia bannerów, reklam tekstowych oraz UWAGA...
solo ads do końca istnienia programu!
Solo ad - pojedyńczy e-mail z naszą reklamą, nawiasem mówiąc jedna z najbardziej popularnych form płatnego marketingu. Niektórzy płacą za to grube $$$ a tutaj mamy to za jednorazowe $7 i jeszcze możemy zarabiać w matrycy
Kupując dany pakiet otrzymujemy przypisaną mu usługę oraz jesteśmy zakwalifikowani do otrzymywania
100% prowizji z zakupów takich samych pakietów w matrycy
Czyli np. kupujemy najtańszy pakiet za $7 (

) i możemy otrzymać po $7 od 8 osób.
Każda zapłata wędruje
prosto na nasz procesor płatniczy, więc nie ma tu dodawania żadnych środków do systemu.
Co więcej mamy tutaj
7-poziomową strukturę z której będziemy mogli
zarabiać.
Działa to tak, że za pakiety na 1 poziomie dostajemy prowizje od osób bezpośrednio pod nami ( w 1 linii struktury) i mamy 8 takich pozycji w matrycy (8*$7=$56 zwrotu). Natomiast za pakiety na 2 poziomie ($17) dostajemy prowizje od osób w 2 linii naszej struktury, więc tu możemy otrzymać już 64*$17=$1088. Za pakiety na 3 poziomie ($27) płacą nam osoby w 3 linii struktury ($13824) i tak dalej, aż do ostatniego 7 poziomu gdzie dostajemy $149 od każdej osoby na 7 poziomie naszej struktury.
Poniżej wklejam całość - 7 poziomów upgradu
Jestem w bardzo mocnej strukturze z kilkoma znanymi postaciami w kręgach marketingu internetowego w moim upline i sam też niemało osób przed założeniem tego wątku wprowadziłem, więc można liczyć na spady/spadochroniarzy z naszej struktury.
Także zapraszam do współpracy
>>>REJESTRACJA<<<
czysty link