Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Darmowy serwer z php i MySQL na Wasze stronki do zarabiania
Sprawdź:
Cześć Forumowicze,
Myślę, że przyda się wam całkowicie bezpłatny hosting stron z php i dostępem do bazy danych przez phpMyAdmina i... co najważniejsze, bez żadnych głupich i nachalnych reklam => http://www.5v.pl
Moim zdaniem warto tam stawiać strony zapleczowe, blogi, czy jakieś skrypty nabijające nam kasiorę
ps. nie ma tam limitu transferu danych i konto ma aż 10 GB (można tworzyć wiele kont FTP)
RE: Darmowy serwer z php i MySQL na Wasze stronki do zarabiania
Obawiam sie że jeżeli coś jest za darmo i nie ma reklam to długo to nie pociągnie, albo nagle zniknie i zostaniemy bez cudownego zaplecza. Teraz hostingi są na tyle tanie, ze można je kupić za przysłowiowe kilka paczek cygarów i mieć spokój na rok czasu bez reklam
Cytat:Brak nachalnych reklam - TAK
Regulamin:
Cytat:4. Właściciel Serwisu może zamieszczać własną reklamę w dowolnej formie na darmowych kontach użytkowników. Serwis umożliwia odpłatne usunięcie reklam na koncie użytkownika
5. Serwis umożliwia użytkownikom podpięcie na własnej stronie reklam w dowolnej formie, jednakże nie zasłaniających reklam Serwisu
Radzę uważać na tego typu strony. Nie zdziwcie się jak ktoś przypadkiem ukradnie Wam skrypt lub nagle zmieni adres przekierowania na witrynie.
Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest serwer www 10zł/rok i darmowa domena z freenom.com.
freenom też przekierowuje domeny Mi kilka zaczęło kierować na inne strony. Olałem je już jakiś czas temu i wolę te 9 zł dać za peelkę i mieć z głowy...