Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Potrzebuje dodatkowych 600 zł miesięcznie (czyli 20 zł dziennie) i poszukuję jakiś pomysłów / inspiracji, by taki zarobek osiągnąć każdego miesiąca.
Chodzi mi oczywiście o "pracę" przez internet, bo prawdziwą w realu już posiadam - niestety wynagrodzenie nie jest za wysokie
Co w obecnej chwili najlepiej hula?
PS: Nie interesują mnie inwestycje tj. TM itp.
PS2: Daje repucika za każdy sensowny pomysł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2016 09:39 przez Fsociety.)
może subskrypcję sms? 20zl to pozyskanie 3-5leadow, zależnie jaki serwis z jaką stawka byś wybrał Uwierz mi ze nawet na spamie jest to kwestia godziny - dwóch. Oczywiście suby kojarzone są tylko z naciąganiem ludzi, więc jeżeli masz sumienie to może uderz w jakiea PPA z real contem. Możesz też robić konta facebook/YouTube i sprzedawać je na forum. Sprawdź też dział refback za pieniądze a może znajdziesz coś dla siebie
(23-08-2016 09:49)ZAMBI napisał(a): Dużo jest pomysłów znajdź mentora najlepiej w sms sub to i więcej zrobisz
A on przekaże ci swoją wiedzę .
(23-08-2016 09:50)Trynda napisał(a): może subskrypcję sms? 20zl to pozyskanie 3-5leadow, zależnie jaki serwis z jaką stawka byś wybrał Uwierz mi ze nawet na spamie jest to kwestia godziny - dwóch. Oczywiście suby kojarzone są tylko z naciąganiem ludzi, więc jeżeli masz sumienie to może uderz w jakiea PPA z real contem. Możesz też robić konta facebook/YouTube i sprzedawać je na forum. Sprawdź też dział refback za pieniądze a może znajdziesz coś dla siebie
Bardziej od Sub SMS interesuje mnie SMS Premium, gdyż nie chce bawić się w odnowienia itp... wolę mieć od razu na starcie już daną kwotę.
Czy mam sumienie? Owszem mam, ale co ma piernik do wiatraka?
Jeżeli ludzie nie czytają regulaminów to tylko i wyłącznie ich wina
Polecicie jakiegoś sprawdzonego mentora od SMS Premium / Sub SMS?
Kiedyś bylem mentorem na innym forum wieczorkiem podesle ci kilka poradników ,a poszukiwana mentora zacznij od wybrania serwisu i tam napisz temat , że szukasz mentora
(23-08-2016 10:00)ZAMBI napisał(a): Kiedyś bylem mentorem na innym forum wieczorkiem podesle ci kilka poradników ,a poszukiwana mentora zacznij od wybrania serwisu i tam napisz temat , że szukasz mentora
Wielkie dzięki za "przyszłe" poradniki i za chęć niesienia pomocy
A co myślicie na temat tego by wejść w CPI? Jest to rentowne?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2016 10:04 przez Fsociety.)