Sprawdź:
Witam Wszystkich serdecznie!
Zacznę od napisania kilku słów o sobie...
Nazywam się Max i mam 25 lat. Swoją pierwszą stronę internetową założyłem w wieku 17 lat. Wtedy też zainteresowałem się możliwością zarabiania w internecie. Nie było jednak w tym temacie specjalnych efektów więc jak to młodzik szybko odpuściłem sobie pomysł zarabiania. Nie zrezygnowałem jednak z tworzenia stron internetowych i od tamtego czasu powiększam swoje umiejętności w tym temacie. Do pomysłu zarabiania powróciłem kilka dni temu i zamierzam zająć się tym na poważnie.
Cele...
Moim celem wcale nie jest porzucenie pracy na etacie. Chciałbym jednak dorobić coś do wypłaty każdego miesiąca. Nie wybrałem jeszcze sposobu na którym będę zarabiał. Dałem sobie na to tydzień od momentu napisania pierwszego wpisu w tym dzienniku. Mam doświadczenie z platformą wordpress także moje zarabianie chciałbym opierać właśnie o stworzenie jednej bądź w późniejszym czasie kilku dobrze zarabiających stron.
Co wiem na obecną chwilę...
Forum przeglądam od około tygodnia. Zostałem w tym czasie zbombardowany ilością informacji i już mniej więcej wiem czego chcę od zarabiania w internecie. Niektóre osoby swoje zarobki opierają o platformy społecznościowe jak Facebook. Ja jednak Facebooka sobie odpuszczę. Wykorzystam go jedynie do promocji strony.Na pewno odpadają wszystkie serwisy w których kupujemy adpacki. Po prostu to nie dla mnie. Nie będę też rozdrabniał się na wiele programów. Postaram się skupić uwagę na jednej platformie lub maksymalnie na dwóch w celu maksymalizacji zysków.
Dziennik zakładam głównie dla motywacji. Postaram się robić aktualizacje tylko przy ważniejszych wydarzeniach związanych z moim zarabianiem oraz w wyznaczaniu celów.
Pierwszy cel to 10$ dziennie.
Wiem nie poradzę sobie bez mentora albo będzie to bardzo trudne. Kolejne dni poświęcę na poszukiwanie odpowiedniej metody dla mnie oraz postaram się znaleźć jakąś nisze. Jeżeli ktoś miałby jakąś propozycję dotyczącą mentorstwa zapraszam do kontaktu przez priv.
Dodam także, że jestem zdeterminowany w osiągnięciu celu. Przez te 8 lat od pierwszej próby nauczyłem się cierpliwości oraz tego, że bez pracy nic nie osiągnę. Do samej pracy podchodzę poważnie. Nie liczę na szybki zarobek. Wiem, że jeżeli coś zrobię porządnie to dłużej się utrzyma.
Pozdrawiam serdecznie!