Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Miliony członków w polskich grupach Facebook
aero2
odpowiedź bardzo prosta - phishing - niech będzie 2k kont.
Na każdym koncie masz około 300/400 znaj. z każdego konta dodajesz do grupy wszystkich swoich znajomków i voila ;>
zbyszeq
Tylko nie wyobrażam sobie, że jednej osobie by się tak chciało dodawać, albo to jest armia ludzi albo mają własny skrypt bota, który robi za nich całą robotę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2016 07:11 przez aero2.)
Tu nie było żadnych konkursów. imho to jest druga grupa DrMagK2 z LeadNetwork, druga ponieważ na pierwszą był włam na konto i było dużo burdelu, a tyle ludzi z phishingu.
To nie żadne 2k kont na fb... Gadałem ze znajomym, którego znajomy zrobił właśnie taką grupę (zostałem 2x zaproszony do podobnych grup przez osoby które nic o tym nie wiedziały a były online) dzieki aplikacjom. Podobno jest opcja umożliwiająca dodanie wszystkich swoich znajomych do grupy
(09-05-2016 21:05)radek0389 napisał(a): Phising raczej nie wchodzi w grę, bo ciężko logować się na tyle kont bez weryfikacji.
A kto pisał coś, że właściciel tej strony nie miał weryfikacji? Jak dla mnie na 100% to phishing, ale najlepiej to dowiedzieć się od źródła czyt. DrMagK2.