Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Mapa miejscówek do picia » https://tupilem.pl

Autor Wiadomość
Mapa miejscówek do picia
Sprawdź:
Siema,
Przedstawiam projekt, który od kilku miesięcy rozwijam. Powoli zaczyna wyglądać tak jak planowałem i kończy się lista rzeczy do wykonania. Jestem zatem otwarty na propozycję i krytykę (konstruktywną).

Ideą serwisu jest stworzenie mapy miejscówek, po to, by inni mogli wyskoczyć na browar w plenerze, będąc w innym mieście lub na wycieczce, wczasach. Pisanie, że mapa jest tworzona dla (lub przez) Policji jest mocno naciągane Wink

https://tupilem.pl

Zachęcam do dodawania swoich miejscówek.
Glosy: zjadamkredki (+1), Czaq (+1), rayden (+1)
RE: Mapa miejscówek do picia
GoogleMaps przy tym będa niczym xd
Rodacy do dzieła!
Jest potencjał, jednak z tą policją to rzeczywiście może tak być w przyszłości, że leniwy partol z limitem mandatów do wystawienia szuka miejscówek "nielegalnego" picia Smile
@Watoga. Coś w tym jest, jak dodawałam pierwsze miejscówki myślałem, że dodam dziesięć czy dwadzieścia. Okazało sie ze bylo ponad 70Wink łącznie puby i plener.

@Podgor, mam ciągle na uwadze jak to rozwiązać. Jednak żeby to nastąpiło serwis musiałby być bardzo popularny, do tego czasu coś wymyślę lub ktoś podrzuci mi pomysł. W skrajnej sytuacji przy dużym zaangażowaniu użytkowników można złożyć petycje o zezwolenie na picie nisko procentowego alkoholu w miejscach publicznych albo pod warunkiem, że butelka będzie schowana w papierowej torbieWink
Bardzo fajna stronka, dodałem miejscówę w Amsterdamie, a co Big Grin

Tylko przydała by się może jakaś weryfikacja miejsca, albo możliwość dołączenia zdjęcia czy cuś.

Bo jak widzę miejsce "u kogoś w bramie" to bałbym się tam napić

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Kreatywny pomysł na stronę Big Grin Wiele barów i restauracji będzie chciało w nim być więc pomysł genialny.

Do poprawienia jest ten button po zamknięciu lewego menu na mapie:
[Obrazek: 48cc23dd62215be991bc50431c234e1f.png]

Nie ma możliwości powrotu na mapę.
Ktoś mnie już uprzedził, w Białymstoku murki najlepsze impreza
Z tym dołączeniem zdjęcia to świetny pomysł.
Poza tym pomysł przedni Cool
Dzięki za miłe słowa Wink Motywują do działania!

Na liście todo jest między innymi dodawanie zdjęć czy oznaczanie miejscówek jako "był mandacik" w celu wyliczenia "bezpieczeństwa" miejscówki. Dodawanie zdjęć przesunę nieco wyżej w priorytetach, ale z racji że obecnie sam (pomijając grafikę, którą robił @Leśniczy z forum) rozwijam stronę, zmiana pewnie prędko się nie pojawi.

W pierwszej kolejności muszę poprawić, np to co zauważył @Scoobyx i to że w wersji mobilnej na stronie głównej brakuje tła po rozwinięciu menu.

@Gremquen, dzięki, głównie chodzi o dodawanie takich miejscówek jak Twoja i jak mury w Białymstoku wspomniane przez @richbutterfly .

Pomysł się narodził jak w Barcelonie mieliśmy w plecaku 4 piwa i nie mieliśmy gdzie ich wypić. Zupełnym przypadkiem znaleźliśmy miejscówkę daleko od drogi gdzie można było usiąść i delektować się browarkiem Smile
Dlatego jest podział tylko na plener i knajpa, gdzie knajpy (przynajmniej obecnie) dla mnie są bardzo mało istotne.
Projekt super ale wychodzi na to że u mnie ktoś pił na komisariacie policji Big Grin
By jakaś weryfikacja miejscówek po adresie musiała być bo wychodzi na to że można wpisać wszystko Smile

Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: