Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mój brat używał, dostał bana. Ja założyłem konto i mg się logować czyli nie na ip. Od razu napisałem do supportu, że to nie multikonto tylko brat xd
(20-04-2016 18:03)iPlusOfficial napisał(a): Mój brat używał, dostał bana. Ja założyłem konto i mg się logować czyli nie na ip. Od razu napisałem do supportu, że to nie multikonto tylko brat xd
uważam że prędzej czy później dostaniesz bana ale to Twoje konto i Twoje ryzyko zrobisz jak uważasz, szkoda będzie tylko później pieniędzy które tam nazbierasz..
Witam, jestem w posiadaniu bota, udaje on w 100% użytkownika, a więc użycie go nie grozi dostaniem bana. Zainteresowanych zapraszam na email: [email protected] lub na GG 3329898