Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Czy jest bot do reklam w mxrevshare » Czy jest bot do reklam w mxrevshare

Autor Wiadomość
Czy jest bot do reklam w mxrevshare
Sprawdź:
Czy jest bot do reklam w mxrevshare czy można jeśli jest dostać za to bana
RE: Czy jest bot do reklam w mxrevshare
Tak i tak Lol
A ban jest na konto czy na ip?
Mój brat używał, dostał bana. Ja założyłem konto i mg się logować czyli nie na ip. Wink Od razu napisałem do supportu, że to nie multikonto tylko brat xd
(20-04-2016 18:03)iPlusOfficial napisaÅ‚(a):  Mój brat używaÅ‚, dostaÅ‚ bana. Ja zaÅ‚ożyÅ‚em konto i mg siÄ™ logować czyli nie na ip. Wink Od razu napisaÅ‚em do supportu, że to nie multikonto tylko brat xd

podasz link do bota?
uważam że prędzej czy później dostaniesz bana ale to Twoje konto i Twoje ryzyko zrobisz jak uważasz, szkoda będzie tylko później pieniędzy które tam nazbierasz..
Szkoda to jest siedziec godzine i miec z tego 2zl beka
(17-07-2016 13:38)twardy napisaÅ‚(a):  Szkoda to jest siedziec godzine i miec z tego 2zl beka

Co w takim razie proponujesz w zastępstwie za revshare?
Poczytac ksiazke, wyjsc na dwor, w ostatecznosci spojrzec w dzial z poradnikami.
Glosy: iPlusOfficial (+1)
Witam, jestem w posiadaniu bota, udaje on w 100% użytkownika, a wiÄ™c użycie go nie grozi dostaniem bana. Zainteresowanych zapraszam na email: [email protected] lub na GG 3329898
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  OglÄ…danie reklam w programie reklamowym EEHHAAA miron830 24 10,447 25-05-2026 06:45
Ostatni post: Hybrid1990
  PodajDalej.app - za oglÄ…danie reklam dostajesz bony zila 1 4,911 10-11-2025 11:33
  Eovendo wypÅ‚aty instant za oglÄ…danie reklam Kapelon 156 33,774 01-10-2025 16:23
  DostaÅ‚eÅ› bana i nie możesz wyÅ›wietlać swoich reklam na Facebook? Napraw to! Sebastian Biel 1 802 22-06-2023 13:10
  OglÄ…danie reklam 3 dzienie Kuter86 1 726 25-03-2023 09:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: