Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć
Naszła mnie ostatnio taka rozkmina. Sam zbieram wręcz 90% zdobytych w jakikolwiek sposób pieniędzy, a tak na "czarną godzinę" lub jakiś nieprzewidziany wydatek.
Co Wy robicie ze swoimi cebulionami? Przepijacie, żyjecie w luksusie, żrecie ciperki, czy zabieracie swoje damy do najbardziej wykwintnych restauracji? Ogólnie jak bardziej widzi Wam się życie z pieniądzem. Czy jako środek na aktualne wydatki (nie pytam tutaj osób, które utrzymują siebie i swoją rodzinę lub zarabiają w internecie "na pełen etat"), czy też tak jak u mnie fundusz na gorszy czas?
No i cześć.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2016 20:33 przez Vister81.)
Ja zarobione pieniądze zbieram i wydaję je na opłaty, paliwo itp., ale też np. na lepsze telefony, bajery do samochodu itp. Wolę je wydać tak, niż np. na alkohol co weekend gdzie potrafi ulecieć nawet parę stówek Chociaż nie mówię, że w ogólę się nie bawię
No i na swoje wymarzone autko zbieram
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Odkładam na mieszkanko, planuje wynająć w większym mieście, za część pieniędzy spełniam swoje podstawowe potrzeby, opłacam poszczególne rachunki, wspomagam rodzinę, inwestuje w siebie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2016 23:39 przez sheko12.)