Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Inwestycja » Inwestycja 500 $

Autor Wiadomość
Inwestycja
Sprawdź:
Witam tak jak w opisie tematu zainwestuje 500$ co polecacie ?
RE: Inwestycja
Wyslalem wiadomosc Smile
poszlo priv

oleks94, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
Za taką kwotę masz kilka programów do wyboru. Ja proponował bym Ci wybrać pomiędzy Trafficmonsoon, Mxrevshare oraz Adpackpro. Możesz również podzielić tą kwotę na pół np na dwa ostatnie programy i powoli je rozkręcać jeśli masz obawy co do TM Smile
Link w sygnaturce Smile
(26-03-2016 20:43)todek78 napisał(a):  Za taką kwotę masz kilka programów do wyboru. Ja proponował bym Ci wybrać pomiędzy Trafficmonsoon, Mxrevshare oraz Adpackpro. Możesz również podzielić tą kwotę na pół np na dwa ostatnie programy i powoli je rozkręcać jeśli masz obawy co do TM Smile

Traffic Monsoon impreza bez żartów beka
Glosy: Junior77 (+1)
(26-03-2016 21:21)Matthew98 napisał(a):  
(26-03-2016 20:43)todek78 napisał(a):  Za taką kwotę masz kilka programów do wyboru. Ja proponował bym Ci wybrać pomiędzy Trafficmonsoon, Mxrevshare oraz Adpackpro. Możesz również podzielić tą kwotę na pół np na dwa ostatnie programy i powoli je rozkręcać jeśli masz obawy co do TM Smile

Traffic Monsoon impreza bez żartów beka

A co w tym śmiesznego? Czytasz informacje, jesteś na bieżąco? Ci co weszli po zamrożeniu adpacków lub Ci którzy dokupili adpacki nie narzekają, bo program ciągle się rozwija. Ponad 3 mln użytkowników - w ciągu 12 dni ponad 50 tys. nowych użytkowników. Stany procesorów na dzień dzisiejszy:

Payza: $2,696,721.30
STP: $912,943.75
Chase: $1,858,162.83 (bank tm)
Łącznie: $5,467,827.88
Łącznie na Aktywnych balansach kont: $2,165,096.01
Rezerwy: $3,302,731.87

Jak PP uwolni pieniądze nawet w sierpniu to program szybko się nie zatrzyma. Nie skazujmy na porażkę czegoś co mimo problemów z PP ma się dobrze - to pierwszy taki program, który nie padł po blokadzie pieniędzy przez PP Smile

Jak na padający program, czy też scam, którym już okrzyknięto TM 2 miesiące temu to całkiem nieźle sobie radzi Wink

Nie jeden program chciałby mieć takie wyniki na starcie lub w swoich najlepszych dniach Smile

Ja wierzę, że wszystko wróci do normy, bo fakty na to wskazują Smile
A biadolenie, ze Karol to oszust, że TM to scam, to jak na razie tylko ośmieszanie się, bo 2 miesiące przewidujecie co to Karol zrobi... Jak na razie robi, to co zapowiadał - powoli, ale robi, a z waszych proroctw jak na razie nic się nie sprawdza Smile

Wesołych Świąt Smile
Od siebie polecam zajrzeć tutaj http://zarabiam.com/Temat-MyAdStory-200-ROI-130949 Zapowiada się bardzo ciekawie Smile Program jest w zasadzie połączeniem Traffic Monsoon i FortAdPays jeśli chodzi o paczki Cool
Można spróbować FutureNet. MXRevShare też działa bez zarzutów, TrafficWaveSurfing powinien też trochę podziałać.

Tak nawiasem, todek, nie wrzucaj stanu kont na procesorach jako poparcie dla TM, bo losowe cyferki to i ja mogę na FB wpisać jako stan mojego konta, które nie jest poparte żadnymi screenami. Pozdrawiam.

Bonezz, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2014.
(27-03-2016 12:13)Bonezz napisał(a):  Można spróbować FutureNet. MXRevShare też działa bez zarzutów, TrafficWaveSurfing powinien też trochę podziałać.

Tak nawiasem, todek, nie wrzucaj stanu kont na procesorach jako poparcie dla TM, bo losowe cyferki to i ja mogę na FB wpisać jako stan mojego konta, które nie jest poparte żadnymi screenami. Pozdrawiam.
Screen tez zaden dowod Smile
Wątek zamknięty