Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Jak zarobić do wtorku?

Autor Wiadomość
Jak zarobić do wtorku?
Sprawdź:
Cześć. Czytałem dużo poradników na tym forum i zbytnio nie wiem za co się zabrać. Potrzebuję do wtorku 5$. Jaką metodą najszybciej to zbiorę? Kiedyś pamiętam na trafficmonsoon zbierałem prawie 2tygodnie 2$ nie wiem jak jest teraz. Czy na klikaniu w reklamy zdążę zarobić 5$ do wtorku? Czy jednak coś innego? Mogę poświęcić dziennie około 4-5H na ten zarobek. Do dyspozycji mam konto na Facebooku 5000znajomych jednak słaba kondycja. Można by to było w jakiś sposób wykorzystać?
RE: Jak zarobić do wtorku?
Możesz sprzedać to konto Wink
Moim zdaniem ciężko by było je sprzedać ze względu na to, że to konto posiada około 90% obcokrajowców. Albania, Afryka, Turcja tamte strony.
http://zarabiam.com/Temat-CashPirate-dor...dzie-84455

Swoich czasów, na spokojnie kilka(naście) $$$ wypadało z apki tygodniowo Smile Obecnie nie korzystam z niej, ale 5$ powinno się udać zarobić. O ile masz androida Smile
Oczywiście mam. A można używać VPN czy niezbyt? Pamiętam jak w zeszłe wakacje nastukałem prawie 80$ na WHAFF cieszyłem się jak dziecko do czasu gdy przyszedł czas na wypłatę. Konto mi zablokowali za VPN ;x
ja dzis wyklikalem ponad 2$ na pray4bucks a dzien sie jeszcze nie skonczyl Smile
https://pray4bucks.com/

MaLiN dodał notatkę do tego postu 19-03-2016 19:59 ponieważ:

Usunięto reflink, zapoznaj się z regulaminem forum, 20% ostrzeżenia

(19-03-2016 18:20)ArTmol napisał(a):  Oczywiście mam. A można używać VPN czy niezbyt? Pamiętam jak w zeszłe wakacje nastukałem prawie 80$ na WHAFF cieszyłem się jak dziecko do czasu gdy przyszedł czas na wypłatę. Konto mi zablokowali za VPN ;x

Na CashPirate też banują za VPN. Pamietam w godzinach porannych sporo dawało sie nastukac.
Pospamuj subami po grupach fb i może akurat wpadną dwie dyszki Tongue
Tak jak kolega wyżej.
3 dni po 5 godzin na pewno wpadną ci 2 dyszki z subów Smile

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Patrz w moja sygnaturke Smile
Wątek zamknięty