Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Denzi93 - jednak oszust

Autor Wiadomość
Denzi93 - jednak oszust
Sprawdź:
Pisałem ostatnio temat, że użytkownik Denzi93 jest niepewny, jednak sprostowałem tą informację gdyż sprzedał mi konto hitleapa.

Teraz jednak widzę, że Denzi93 to ta sama osoba co frix93 - a tym samym oszukał mnie na 3-cyfrową sumę.

Jego zadaniem było zrobienie kilku blogów na WP - kasę wziął i na tym koniec.
Dopiero teraz przeglądajac historię rozmów na GG z frix93 zobaczyłem, że podał mi kiedys adres mail [email protected] który należy właśnie do Denzi93.

Rozmawiałem też z jednym użytkownikiem z forum o tym typie, dowiedziałem się od niego, że pożyczył kiedys kasę użytkownikowi denzi93 i kontakt się urwał.

GG jakim się posługuje to 149277

Z tego co widzę, to frix93 miał tu konto, nawet podał swój adres mail - http://zarabiam.com/User-Frix93-72909 - tak więc mamy tutaj oszustwo i multikonto.
Glosy: Mikey (+1)
RE: Denzi93 - jednak oszust
I żadnej reakcji...
chomik3 screeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny

Denzi93 też zainteresuj się tematem

xD
dX
Kupione konto od użytkownika Denzi93: http://scr.hu/8lnj/9ogd9
Ostatnia wiadomość na gadu gdzie podaje swój adres mail: http://scr.hu/8lnj/9t1bt - od tego czasu braku kontaktu
Dałem mu bana, ale szkoda że straciłeś pieniądze. Dużo tego było?
Na następny raz zwracaj uwagę na liczbę postów, staż i reputację. Jego konto było mega słabe. Nie powinieneś przelewać mu kasy z góry.
Kwote jaką straciłem napisałem na PW.
Zaufałem mu, bo znajomy mi go polecił. Niby wcześniej biznesy robili i wydawał się zaufany. Na poczatku też mi robił co chciałem bez żadnej przedpłaty. Dopiero pod koniec chyba mu się już nie chciało robić i olał wszystko i kontakt się urwał.
Witam, również mnie okradł. Jeśli ktoś miałby więcej danych odnośnie tej osoby to piszcie.

To co udało mi się ustalić:

Bartek Bolewicki
GG: 149277
Email: [email protected]
(21-02-2017 15:08)WI Project napisał(a):  Witam, również mnie okradł. Jeśli ktoś miałby więcej danych odnośnie tej osoby to piszcie.

To co udało mi się ustalić:

Bartek Bolewicki
GG: 149277
Email: [email protected]

WI Project Mam zupełnie inne jego gg z którego pisał jak kilka razy brał u mnie konta email, ale też miałem z nim problem bo problemem było 8 ziko za konta zapłacić dla niego beka
W zasadzie jak go odnalazłem to na początku zrobiło mi się przykro... ale potem stwierdziłem nie! nie ważne, że dziwoląg... oszust to oszust i nie można tak tego zostawić beka
(21-02-2017 23:29)Damian0820 napisał(a):  Ale zabawny jesteś, hahahahahah. Smianie sie z czyjegos wygladu, najwyzsza forma humoru. Oszczedz sobie wstydu czlowieku.

Wrzuc swoje zdjecie, tez sie z checia posmieje.

Denzi? Xpokerface
Odpowiedz