Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Polski ruch

Autor Wiadomość
Question Polski ruch
Sprawdź:
Czy zajmuje sie tu ktos glownie ruchem Polskim?
RE: Polski ruch
A co chcesz wiedzieć?
Ja sie staram polski ruch zbierac a co tam ? Tongue

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
Ile macie srednio tygodniowo instalacji z Polski? Czy wasze instalacje pochodza z polskich strony, czy z youtuba i po prostu wpadaja przypadkowo? Jakiego typu sa to instalacje, czy hacki itp, czy cos innego?
Jak dobrze po spamuje w grupach Facebook to średnio 100-200 instalacji dziennie wpadnie z PL instalacje typu coś do pobrania w mediach o tym mówią.
(26-02-2016 13:54)aero2 napisał(a):  Jak dobrze po spamuje w grupach Facebook to średnio 100-200 instalacji dziennie wpadnie z PL instalacje typu coś do pobrania w mediach o tym mówią.
a jak myslisz, ile tracisz instalacji przez wykrywalnosc?
No z 50% instalacji traci się, ale na dłuższą metę się to nie opłaca, z byle subów czy trafisza więcej wpadnie, jeśli chodzi o ruch z Polski.
Ruch z Polski w PPI? Średnio opłacalny to dość łagodna ocena. Dużo lepiej jest się skupić na traffic'u USA. No tak Ameryki nie odkryłem Smile

albo po prostu ruch mieszany (tzw. mixed traffic), wtedy wpadają instalacje z różnych krajów (tak jak napisałeś) w tym między innymi ze Stanów Zj. i z Polski, tak robi większość zarabiających na ppi Smile
Również radziłbym Ci się skupić na USA. Ja zarabiałem na PL, jednak serwis peribstallbucks poleciał w kulki i zmniejsZył stawkę dla PL, przez co stało się to teraz nieopłacalne...

Bajcepz, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
Jak ma się niszę nie zajmującą dużo czasu można zawsze coś zarobić Smile
Odpowiedz