Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Suby i SMSy to dalej dochodowy biznes, ale jego złota era już najprawdopodobniej za nami. HYIPy zawsze spoko, ale ryzykujesz własnym kapitałem. Możesz też obczaić takie bajery jak mobilne PPI czy programy partnerskie.
Ja polecam mobilne PPI ( moja sygnaturka ), a jeszcze nie odnajdziesz się w mobilnym PPI to reflinki do gier zawsze działają, nawet jak będziesz promować na FB ( ale oczywiście nie w sposób 'zarejestruj się i tyle', tylko w sposób zachęcający, żeby ludzie pograli trochę w tą grę, a co do sieci to polecam PortMMO ( mogę podać link na PW.
Dopiero niedawno był tu temat nie pierwszy zresztą w którym użytkownicy płakali bo dostali wezwania na policje odnośnie subów, a wy dalej ten shit polecacie...
Weźcie już idzcie z tym...
A co do hyipów to ryzykowny kawał chleba, bo tutaj tak jak i zyskac tak można też stracić i to dużo. Ja obecnie jestem raczej na minus w hyipach, a staram sie wchodzić w nie w miarę rozsądnie i w te w miarę lepsze...