Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
§ 1
Wstęp
.
.
.
4. Kampania promocyjna trwać będzie w okresie od 3.02.2016 do 14.02.2016 roku (zwanym dalej „Okresem
promocyjnym”), z zastrzeżeniem § 7 ust. 2 niniejszego Regulaminu.
§ 3
Zasady ogólne
.
2. Kampania promocyjna polega na przyznawaniu Kuponów Użytkownikom, którzy w Okresie promocyjnym czasie
trwania promocji:
a. założyli Konto PayU oraz
.
.
.
Więc jeśli konto już było zarejestrowane wcześniej to nici z promo..
(08-02-2016 15:23)twardy napisał(a): @DzejkobPL kiedy zakladales konto i kiedy Ci przeslali kupon?
Własnie nie przypominam sobie...
Jak stworzyłem konto to tam miałem historię płatności z allegro. Czyli jakby historia była a nic nie zakładałem. Dodałem kartę i kupon nie dotarł...
Po wejściu w ustawienia usunąłem konto i po 3 minutach na te same dane nowe.
Kupon w 1 minutę.
(08-02-2016 15:23)twardy napisał(a): @DzejkobPL kiedy zakladales konto i kiedy Ci przeslali kupon?
Własnie nie przypominam sobie...
Jak stworzyłem konto to tam miałem historię płatności z allegro. Czyli jakby historia była a nic nie zakładałem. Dodałem kartę i kupon nie dotarł...
Po wejściu w ustawienia usunąłem konto i po 3 minutach na te same dane nowe.
Kupon w 1 minutę.
No wlasnie mialem to samo. Konto niby utworzylem, mail o rejestracji doszedl, kliknac linka zeby potwierdzic, normalne pierdoly. Wchodze na to konto a tam konto bankowe i karta podpiete... wiec usunalem i dodalem nowa karte ale kuponu brak. Czyli wszystko usunac i dodac karte?